UA-85040941-6
ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Your Cart

BOSCH AMAX 4000

BOSCH AMAX 4000
BOSCH AMAX 4000
384,40€
Χωρίς ΦΠΑ: 310,00€
  • Απόθεμα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: BOSCH AMAX 4000
  • Βάρος: 4.00kg
Product Views: 2117

BOSCH AMAX 4000 KIT

 

BOSCHA AMAX 4000KIT με πίνακα μεταλλικό κουτί και πληκτρολόγιο

 

BOSCH AMAX 4000 KIT περιλαμβάνει πίνακα μεταλλικό κουτί μετασχηματιστή και πληκτρολόγιο                Yποστηρίζει 16 on-board ενσύρματες ζώνες, 2 supervised εξόδους και 2 έξοδο ρελέ και να χωριστούν σε 16 περιοχές (partitions).                                                                                             

Είναι υβριδικός και μπορεί να επικοινωνήσει με τον δέκτη OP RADION για επικοινωνία με ασύρματους RF αισθητήρες.

Μέσω της μονάδας επέκτασης DX3010, οι πίνακες μπορούν να αυξήσουν τις εξόδους τους. Κάθε μονάδα DX3010 διαθέτει 8 εξόδους και ο πίνακας AMAX 4000 μπορεί να συνδεθεί με έως 2 μονάδες

. Ο πίνακας είναι εξοπλισμένος με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ενός συστήματος συναγερμού, η λειτουργία του είναι φιλική προς το χρήστη και χάρη στις προεγκατεστημένες εργοστασιακές ρυθμίσεις του, καλύπτει το 90% των αναγκών μιας εγκατάστασης για απλή και χαμηλού κόστους εφαρμογή.

Δυνατότητες διαχείρισης

Οι πίνακες AMAX είναι συμβατοί με τα πληκτρολόγια ΑΜΑΧ ΤΕΧΤ, LCD και LED. Το κορυφαίο πληκτρολόγιο της σειράς AMAX TEXT προσφέρει αναλυτικό μενού για την διαχείριση και τον προγραμματισμό. Ενσωματώνοντας θύρα USB από το εργοστάσιο, ο τεχνικός μπορεί να χρησιμοποιήσει άμεσα υπολογιστή για τον προγραμματισμό του πίνακα, με το πρόγραμμα A-Link.

Ασύρματες συσκευές RADION

Ο δέκτης RFRC-OPT RADION χαρίζει στους πίνακες AMAX 4000 δυνατότητα επικοινωνίας με ασύρματους αισθητήρες. Την δυνατότητα επικοινωνίας μπορεί να ενισχύσει ο repeater RFRP RADION, για κάλυψη πολύ μεγάλων αποστάσεων.

Η σειρά RADION υποστηρίζει 16 διαφορετικές περιφερειακές συσκευές, περιλαμβάνοντας keyfob με 2 ή 4 πλήκτρα, μπουτόν πανικού με 1 ή 2 πλήκτρα, διαφόρων τύπων μαγνητικές επαφές, ανιχνευτές κίνησης PIR ή PIR/MW, ανιχνευτή καπνού και ανιχνευτή θραύσης κρυστάλλων.

Σημαντικό επίσης στοιχείο της σειράς RADION, είναι η συμβατότητά της με την υπάρχουσα σειρά ασύρματων στοιχείων DSRF της Bosch, που υποστηρίζουν οι πίνακες συναγερμού της σειράς SOLUTION.

Μετά τη σύνδεση του δέκτη RFRC-OPT RADION στο Option Bus 1 του πίνακα ΑΜΑΧ 4000 (διαθέτει δύο Option Bus) πρέπει να γίνει η καταχώρηση των ασύρματων συσκευών, είτε μέσω του πληκτρολογίου, είτε μέσω του προγράμματος A-Link. Κατά τη δοκιμή πειραματιστήκαμε και με τους δύο τρόπους.

Παρά το γεγονός ότι το LCD πληκτρολόγιο διαθέτει αναλυτικό μενού επιλογών, η χρήση του λογισμικού ήταν ευκολότερη.

Μετά την εγκατάσταση του λογισμικού και των οδηγών USB σε RS232 προχωράμε στις βασικές επιλογές ώστε να πραγματοποιηθεί η σύνδεση του πίνακα με το A-Link. Στη συνέχεια από την επιλογή RF Programming ενεργοποιούμε την ασύρματη μονάδα. Προχωρώντας στην επιλογή Zone Manager, επιλέγουμε μια ζώνη και από On-Board την κάνουμε RF Device. Στη συνέχεια εισάγουμε χειροκίνητα το RF ID της συσκευής (αναγράφεται σε αυτοκόλλητο μέσα στη συσκευασία).

Για την αποστολή των νέων παραμέτρων στον πίνακα επιλέγουμε Download to Control Panel και πλέον ο πίνακας αναγνωρίζει τον ασύρματο αισθητήρα. Μέσα από το πληκτρολόγιο, ο πίνακας δίνει επιπρόσθετα τη δυνατότητα αντιστοίχησης του αισθητήρα με αυτόματη ανίχνευση.

Με αντίστοιχο τρόπο γίνεται ο γενικότερος προγραμματισμός των συστημάτων συναγερμών AMAX. Το μενού του LCD πληκτρολογίου διαθέτει 2 γραμμές για προβολή των επιλογών, όμως πολλές φορές είναι απαραίτητη η συμβουλή του σύντομου εγχειριδίου χρήστης γιατί οι υπο-επιλογές είναι αντιστοιχισμένες σε αριθμούς. Για παράδειγμα, οι 8 τύποι ζωνών αντιστοιχούν σε αριθμούς από 00 σε 07. Αντίστοιχα, υποστηρίζονται 30 διαφορετικοί τύποι συμπεριφοράς των εξόδους που αντιστοιχούν στους αριθμούς 00 έως 29.

Την ίδια λογική των αριθμών για την επιλογή των λειτουργιών των συστημάτων AMAX ακολουθεί και το πρόγραμμα A-Link. Όλες οι ρυθμίσεις στο λογισμικό γίνονται από το παράθυρο Control Panel Configuration. Στο A-Link οι επιλογές παρουσιάζονται με δενδροειδή μορφή απλοποιώντας ιδιαίτερα την περιήγηση στον προγραμματισμό του πίνακα.

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του νέου πίνακα AMAX 4000 είναι η δυνατότητα απευθείας ειδοποίησης ενός κοντινού σας προσώπου ή/και ενός Κέντρου Λήψης Σημάτων σε περίπτωση ενεργοποίησης συναγερμού, χάρη στον ενσωματωμένο PSTN τηλεφωνητή με πρωτόκολλα CID / SIA μέσω του τηλεφωνικού δικτύου ή ακόμα και μέσω Internet, αφού υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής κάρτας επέκτασης IP ή GSM/GPRS επικοινωνίας.

Τέλος, έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί από ανεξάρτητα εργαστήρια και διαθέτει έγκριση EN κατηγορίας 2, η οποία επιβεβαιώνει επιπλέον χαρακτηριστικά εγγύησης και απόδοσης, όπως η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία. Όπως και όλα τα προϊόντα της Bosch, ο πίνακας AMAX 4000 είναι επενδυμένος με την κορυφαία αξιοπιστία και ποιότητα της Bosch.

 

Με μια ματιά

ΠίνακαςΑΜΑΧ 2100ΑΜΑΧ 3000ΑΜΑΧ 4000
Ζώνες 83264
Πληκτρολόγια 4816
Ψηφιακές έξοδοι 2 supervised + 12 supervised + 2
Χρήστες64
DX3010 (επέκταση 8 ρελέ)122

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.