ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Your Cart

ACCESS CONTROL Συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης

 Access Control

 

 Access Control Συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης

 

Access Control ονομάζουμε το ηλεκτρονικό σύστημα που ελέγχει την  πρόσβαση ατόμων σε εξωτερικές εισόδους κτιρίων η εσωτερικές θύρες  ελεγχόμενων χώρων.

Ανάλογα με τα δικαιώματα που έχει κάποιος χρήστης , μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου, αποκτά πρόσβαση  στους χώρους ξεκλειδώνοντας έναν ηλεκτρικό μηχανισμό.

Ένα πλήρες σύστημα ελέγχου πρόσβασης αποτελείται από έναν ελεγκτή πρόσβασης, έναν αναγνώστη καρτών, το κουμπί εξόδου, την ηλεκτρονική κλειδαριά και την πλατφόρμα λογισμικού, μαζί με οποιαδήποτε
άλλα απαραίτητα εξαρτήματα όπως πχ τροφοδοτικό καλώδια κλπ


Έτσι ,τα σύγχρονα συστήματα ελέγχου πρόσβασης  διαθέτουν:


• Ελεγκτής πρόσβασης που μεταφέρει πληροφορίες από το λογισμικό, συμπεριλαμβανομένου του αναγνωριστικού προσώπου, του αριθμού της κάρτας και των αδειών χρήσης πρόσβασης σε καθορισμένο προσωπικό σε καθορισμένες ώρες.
• Αναγνώστες καρτών για τη συλλογή πληροφοριών αναγνώρισης όταν επαληθεύεται ένας χρήστης. Ο αναγνώστης στη συνέχεια στέλνει τις πληροφορίες κάρτας χρήστη στον
ελεγκτή  και ολοκληρώνει τη διαδικασία επαλήθευσης.
• Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων αναγνωρίζει τον χρήστη απευθείας όταν πατιέται, στέλνει και αποθηκεύει το αναγνωριστικό χρήστη και τις εγγραφές στους ελεγκτές και ολοκληρώνει την  διαδικασία επαλήθευσης.
• Αισθητήρες πόρτας που ανακτούν την κατάσταση πόρτας – όταν η κατάσταση μιας πόρτας είναι ανώμαλη, ενεργοποιείται συναγερμός και αποστέλλεται μια ειδοποίηση μέσω του λογισμικού διαχείρισης.
• Λογισμικό για τη διαχείριση γεγονότων σε πραγματικό χρόνο και παρακολούθηση της κατάστασης της συσκευής, καθώς και σύνδεση με άλλες συσκευές πχ CCTV.

CDVI SELW2630MF δέκτης ελέγχου πρόσβασης
Νέο
Εταιρεία: CDVI
CDVI SELW2630MF δέκτης ελέγχου πρόσβασης CDVI SELW2630MF δέκτης ελέγχου πρόσβ&alph..
179,00€
Χωρίς ΦΠΑ:144,35€
DAHUA ASC1204B Κεντρικός ελεγκτής 4 θυρών ACCESS CONTROL
Νέο
Εταιρεία: DAHUA
DAHUA ASC1204B DAHUA ASC1204B Κεντρικός ελεγκτής  ACCESS CONTROL 4 θυρών DAHUA ASC1204B Γενικά χαρακ..
178,00€
Χωρίς ΦΠΑ:143,55€
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.