UA-85040941-6
ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Your Cart

UniFi AC Mesh AP UBIQUITI

 UniFi AC Mesh AP UBIQUITI
UniFi AC Mesh AP UBIQUITI
106,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 85,48€
  • Απόθεμα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: UniFi AC Mesh AP
Product Views: 397

 UniFi AC Mesh AP UBIQUITI 

 

 UniFi AC Mesh AP UBIQUITI  για δημιουργία δικτύων πλέγματος

 

 UniFi AC Mesh AP Scalable Enterprise Wi-Fi Management
Το UniFi είναι το επαναστατικό σύστημα Wi-Fi που συνδυάζει την απόδοση των επιχειρήσεων, την και έναν κεντρικό ελεγκτή διαχείρισης. Τα UniFi AC Mesh AP έχουν εκλεπτυσμένο βιομηχανικό σχεδιασμό και μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν χρησιμοποιώντας το συμπεριλαμβανόμενο υλικό τοποθέτησης.

Εύκολα προσβάσιμο μέσω οποιουδήποτε τυπικού προγράμματος περιήγησης ιστού, το λογισμικό UniFi Controller είναι ένας ισχυρός μηχανισμός λογισμικού ιδανικός για εφαρμογές υψηλής πυκνότητας πελατών που απαιτούν χαμηλό λανθάνοντα χρόνο και υψηλή απόδοση χρόνου λειτουργίας. Χρησιμοποιήστε το λογισμικό UniFi Controller για γρήγορη διαμόρφωση και διαχείριση ενός εταιρικού δικτύου Wi-Fi - δεν απαιτείται ειδική εκπαίδευση. Ο χάρτης RF και οι δυνατότητες απόδοσης, η κατάσταση σε πραγματικό χρόνο, η αυτόματη ανίχνευση συσκευών UAP και οι προηγμένες επιλογές ασφάλειας ενσωματώνονται απρόσκοπτα.

Χαρακτηριστικά
Εξοικονομήστε χρήματα και εξοικονομήστε χρόνο Το UniFi συνοδεύεται από έναν μη αποκλειστικό ελεγκτή λογισμικού που μπορεί να αναπτυχθεί σε επιτόπιο υπολογιστή, υπολογιστή Mac ή Linux, σε ιδιωτικό cloud ή χρησιμοποιώντας δημόσια υπηρεσία cloud. Έχετε επίσης την επιλογή να χρησιμοποιήσετε το UniFi Cloud Key με ενσωματωμένο λογισμικό.
Ισχυρό υλικό Τα UniFi AC Mesh APs διαθέτουν Wi-Fi 802.11AC με τεχνολογία Plug & Play Mesh.
Διαισθητικό λογισμικό ελεγκτή UniFi Διαμορφώστε και διαχειριστείτε τα AP σας με το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας χρήστη.
Επεκτάσιμη Απεριόριστη επεκτασιμότητα: δημιουργήστε ασύρματα δίκτυα τόσο μεγάλα ή μικρά όσο χρειάζεται. Ξεκινήστε με ένα και επεκτείνετε σε χιλιάδες διατηρώντας ταυτόχρονα ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης.

Επεκτείνετε την κάλυψή σας
Με το λογισμικό UniFi Controller που εκτελείται σε NOC ή στο cloud, οι διαχειριστές μπορούν να διαχειρίζονται πολλούς ιστότοπους: πολλαπλές κατανεμημένες αναπτύξεις και πολλαπλή μίσθωση για διαχειριζόμενους παρόχους υπηρεσιών. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα ανάπτυξης.

Ελεγκτής UniFi
Συσκευασμένο με χαρακτηριστικά
Χρησιμοποιήστε το UniFi Controller για να παρέχετε χιλιάδες UniFi AP, να χαρτογραφείτε δίκτυα, να διαχειρίζεστε γρήγορα την κυκλοφορία του συστήματος και να παρέχετε επιπλέον UniFi AP.
Πρωτοποριακός χάρτης RF
Χρησιμοποιήστε τον χάρτη RF για παρακολούθηση και ανάλυση ραδιοσυχνοτήτων για βέλτιστη τοποθέτηση, διαμόρφωση και αντιμετώπιση προβλημάτων AP.
Ισχυρή απόδοση RF
Χαρακτηριστικά Η προηγμένη απόδοση RF και οι λειτουργίες διαμόρφωσης περιλαμβάνουν φασματική ανάλυση, αμεροληψία στον αέρα και σύστημα διεύθυνσης.
Λεπτομερής ανάλυση
Χρησιμοποιήστε τις διαμορφώσιμες αναφορές και αναλυτικά στοιχεία για να διαχειριστείτε μεγάλους πληθυσμούς χρηστών και να επιταχύνετε την αντιμετώπιση προβλημάτων.
Ασύρματη ανύψωση
Η λειτουργία Wireless Uplink επιτρέπει την ασύρματη συνδεσιμότητα μεταξύ AP για εκτεταμένο εύρος. Μία ενσύρματη uplink UniFi AP υποστηρίζει έως και τέσσερις ασύρματες ζεύξεις σε μία ζώνη λειτουργίας, επιτρέποντας την ασύρματη υιοθέτηση συσκευών στην προεπιλεγμένη τους κατάσταση και αλλαγές σε πραγματικό χρόνο στην τοπολογία δικτύου. Για συσκευές που υποστηρίζουν Plug & Play Mesh, αυτή η λειτουργικότητα επεκτείνεται ώστε να επιτρέπει την ασύρματη ανερχόμενη ζεύξη πολλαπλών λυκίσκων - έτσι τα ασύρματα συνδεδεμένα AP μπορούν να υποστηρίξουν ανερχόμενη σύνδεση με άλλα ασύρματα συνδεδεμένα AP
Υποστήριξη πύλης επισκεπτών / Hotspot
Οι εύκολες επιλογές προσαρμογής για τις πύλες επισκεπτών περιλαμβάνουν έλεγχο ταυτότητας, ρύθμιση Hotspot και δυνατότητα χρήσης του δικού σας εξωτερικού διακομιστή πύλης. Χρησιμοποιήστε τον περιορισμό τιμών UniFi για τις προσφορές πακέτων Guest Portal / Hotspot. Εφαρμόστε διαφορετικά ποσοστά εύρους ζώνης (λήψη / μεταφόρτωση), περιορίστε τη συνολική χρήση δεδομένων και περιορίστε τη διάρκεια χρήσης.
Όλα τα AP UniFi περιλαμβάνουν λειτουργικότητα Hotspot:
• Ενσωματωμένη υποστήριξη για ενοποίηση χρεώσεων χρησιμοποιώντας μεγάλες πιστωτικές κάρτες.
• Ενσωματωμένη υποστήριξη για έλεγχο ταυτότητας βάσει κουπονιών.
• Ενσωματωμένο Hotspot Manager για δημιουργία κουπονιού, διαχείριση επισκεπτών και επιστροφή χρημάτων.
• Πλήρης προσαρμογή και επωνυμία των σελίδων πύλης Hotspot.


Διαχείριση πολλαπλών ιστότοπων
Ένας ενιαίος ελεγκτής UniFi που βασίζεται σε cloud μπορεί να διαχειρίζεται πολλούς ιστότοπους: πολλαπλές, κατανεμημένες αναπτύξεις και πολυ-ενοικίαση για διαχειριζόμενους παρόχους υπηρεσιών. Κάθε ιστότοπος διαχωρίζεται λογικά και έχει τη δική του διαμόρφωση, χάρτες, στατιστικά στοιχεία, πύλη επισκεπτών και λογαριασμούς ανάγνωσης / εγγραφής και μόνο για ανάγνωση διαχειριστή.
Ομάδες WLAN
Διαχειριστείτε ευέλικτες διαμορφώσεις μεγάλων αναπτύξεων. Δημιουργήστε πολλές ομάδες WLAN και αντιστοιχίστε τις στο ραδιόφωνο ενός AP.

Χρησιμοποιήστε Θήκες
Mesh Multi-Hop Ένας μεγάλος εξωτερικός χώρος, όπως ένα πάρκο με ελάχιστη υποδομή, μπορεί να επωφεληθεί από ένα δίκτυο πλέγματος που αποτελείται από τα μοντέλα UniFi AC Mesh.
Πανκατευθυντική κάλυψη, σε εσωτερικούς χώρους / εξωτερικούς χώρους Το UniFi AC Mesh AP περιλαμβάνει ρυθμιζόμενες κεραίες omni διπλής ζώνης και έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κεραία omni 5 GHz για κάλυψη spot-beam σε τοποθεσίες υψηλής πυκνότητας με πολλά AP και πελάτες, όπως ένα συνέδριο αίθουσα.
Κατευθυντική κάλυψη, σε εξωτερικούς χώρους Το UniFi AC Mesh AP είναι ευέλικτο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κεραία τομέα 5 GHz (ευρεία δέσμη στο επίπεδο αζιμουθίου και στενή στο επίπεδο υψόμετρου) για ευρεία κάλυψη εξωτερικού χώρου.

Προσωρινές Εγκαταστάσεις Αναπτύξτε τα μοντέλα UniFi AC Mesh για εξωτερικές εγκαταστάσεις που απαιτούν γρήγορη εγκατάσταση και κατάργηση, όπως μουσικό φεστιβάλ ή χώρο συναυλιών.

Επισκόπηση υλικού
Το UniFi AC Mesh AP παρέχει ταυτόχρονη τεχνολογία διπλής ζώνης, 2x2 MIMO.

Compact Form Factor Το UniFi AC Mesh AP ενσωματώνεται διακριτικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον.
Αδιάβροχο περίβλημα Το UniFi AC Mesh AP μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.
Ευέλικτη τοποθέτηση Το UniFi AC Mesh AP μπορεί να τοποθετηθεί

          

NameType                              File download                           
SOFTWARE-TOOLS
Ubiquiti Device Discovery Tool (Java - All platforms)Utilities   ubnt-discovery
Outdoor Wireless Link CalculatorUtilities   airlink.ubnt.com
UNMS - Ubiquiti Network Management SystemUtilities   unms.com
UCRM -Ubiquiti’s Complete ISP Management PlatformUtilities   ucrm.ubnt.com

 

                        

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Ετικέτες: UniFi AC Mesh AP UBIQUITI
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.