ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

 

 

H εταιρία μας

 

Η DIGITALNET είναι μια Ελληνική εμπορική και τεχνική επιχείριση με έδρα την Αθήνα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 119 με έτος ίδρυσης το 1993 και  26 έτη συνεχούς δραστηριότητας.

Το κύριο αντικείμενο της εταιρίας είναι η εμπορία και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων όπως τα συστήματα ασφαλείας,δορυφορικά τηλεοπτικά συστήματα,συστήματα θυροτηλεόρασης και ελεγχόμενης πρόσβασης (Access Control),δομημένης καλωδίωσης ασύρματης δικτύωσης κλπ

Σκοπός μας είναι η πώληση  ηλεκτρονικών συστημάτων και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με συνολικό υψηλό λόγο τιμής απόδοσης (value for money).δίνοντας προστιθέμενη αξία στην επενδυσή σας.

Tα τελευταία χρόνια η εταιρια μας δραστηριοπείται και στο χώρο της χονδρικής πώλήσης συστημάτων ασφαλείας με προιόντα γνωστών κατασκευαστών και εφαρμογές προσαρμοσμένες στην Ελληνική αγορά.

Το eshop είναι μία παράλληλη δραστηριότητα  της φυσικής μας εταιρείας ώπου έχει σαν σκοπό να αναδείξει τα ωφέλη του ηλεκτρονικού εμπορίου,δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην τεχνική πληροφόρηση.

 

Υπεύθυνος

Ψυχογυιός Παναγιώτης