UA-85040941-6
ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Your Cart

Tech Blog RSS

26 Sep Αναζήτηση διεύθυνσης IP για τηλεφωνικό κέντρο NEC SL2100
0 12
Αναζήτηση διευθυνσης IP για τηλεφωνικό κέντρο NEC SL2100  Αναζήτηση διευθυνσης IP για τηλεφωνικό κέντρο NEC SL2100  απευθείας απο το τηλεφωνικό συστημαΑναζήτηση διεύθυνσης IP για τηλεφωνικό κέντρο NEC SL2100 Η προεπιλεγμένη διεύθυνση IP του NEC SL2100 είναι 192.168.0.10 και η προεπιλεγμένη διεύθυνση IP του κόμβου VoIP είναι 172.16.0.10.Α..
22 Aug GRANDSTREAM WAVE
0 18
GRANDSTREAM WAVE GRANDSTREAM WAVE εφαρμογή softphone H Grandstream Wave είναι μια δωρεάν εφαρμογή softphone που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν και να δέχονται φωνητικές κλήσεις η βιντεοκλήσεις μέσω επαγγελματικών  ή οικιακών λογαριασμών SIPMπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή Android ™ (έκδοση 4.1+) από οπουδήποτε στ..
11 Apr Wizsense Dahua Updated
admin admin 0 103
 Wizsense Updated Wizsense 3.0 Dahua Updated Η Dahua Technology, ένας παγκόσμιος κορυφαίος κατασκευαστής IoT λύσεων και πάροχος υπηρεσιών, CCTV κυκλοφόρησε πρόσφατα το ενημερωμένο WizSense - μια σειρά προϊόντων AI με ολοκληρωμένες λύσεις end-to-end βασισμένες στη βαθιά μάθηση που εστιάζει στον άνθρωπο και στο όχημα. Παρουσιάζει πολλαπλά..
04 Apr Z-WAVE Οικιακός αυτοματισμός
0 99
Z-WAVE .Ζ-WAVE τεχνολογία και συσκευέςΣχετικά με την τεχνολογία Z-Wave Το πρωτόκολλο Z-Wave είναι μια διαλειτουργική, ασύρματη τεχνολογία επικοινωνίας με βάση RF, σχεδιασμένη ειδικά για εφαρμογές ελέγχου, παρακολούθησης και ανάγνωσης κατάστασης σε οικιακά και ελαφριά εμπορικά περιβάλλοντα.Ώριμο, αποδεδειγμένο και ευρέως διαδεδομένο (με πε..
25 Mar DAHUA IP CAMERA και προσθήκη σε NVR
0 80
DAHUA IP CAMERA  DAHUA IP CAMERA και προθήκη σε NVR DAHUA IP CAMERA Στον οδηγό που ακολουθεί θα δείτε βημα προς βήμα πως ρυθμίζουμε ένα NVR DAHUA ωστε να διαβάσει την εικόνα μιας IP κάμερας DAHUAΓια να συμβεί αυτό θα πρέπει και οι δυο συκευές να βρίσκονται στο ίδιο τοπικό δίκτυο.Εναλλακτικά θα πρέπει το καταγραφικό να είναι POEκαι η κάμερ..
19 Mar CADDX ULTRASYNC+  Εφαρμογή  ANDROID AIOS
0 66
CADDX ULTRASYNC+   CADDX UltraSync+ επίσημη εφαρμογή της CADDX σε Android και IOS.Η εφαρμογή της CADDX UltraSync+ είναι μια λύση Secure Cloud, που συνδέει απρόσκοπτα όλες τις συσκευές της CADDX για απομακρυσμένο έλεγχο. Είναι ίσως ο πιο ασφαλής τρόπος επικοινωνίας με το σύστημά σας ασφαλείας. Διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες ..
13 Mar SIEMENS IC60 VANDERBILT IC60 INSTALLER MANUAL GREEK
0 310
  SIEMENS IC60 VANDERBILT IC60 INSTALLER MANUAL Oδηγίες προγραμματισμού στα Ελληνικά Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και προγραμματισμού γιά τον πίνακα συναγερμού SIEMENS IC60 η VANDERBILT IC60 όπως μετονομάσθηκε στην συνέχεια Οι οδηγίες αφορούν εντολές προγραμματισμού εγκαταστάτη μέσω διευθύνσεων πληκτ..
20 Feb eEPOE Tεχνολογία
admin admin 0 102
ePOE ePOE Τεχνολογία μετάδοσης δεδομένων σε μεγαλύτερες αποστάσεις Το Power over Ethernet (PoE) είναι μια τεχνολογία που μεταδίδει δεδομένα και ισχύ ταυτόχρονα σε δικτυωμένες συσκευές, όπως κάμερες IP ή συσκευές back-end. Επειδή μπορείτε να παρέχετε ισχύ και να μεταδίδετε δεδομένα μέσω ενός μόνο καλωδίου, το κόστος εγκατάστασης και προμήθει..
18 Feb DAHUA CONFIGURATION TOOL
0 127
Dahua ConfigTool  Το DAHUA ConfigTool είναι ένα εργαλείο διαμόρφωσης IP που εντοπίζει τις διευθύνσεις IP κάμερων Dahua, NVR και DVR στο τοπικό δίκτυο. Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε συσκευή κατασκευασμένη από την Dahua (επώνυμη ή OEM), πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να σαρώσετε το δίκτυο και να βρείτε τις κάμερες στο δίκτυο. Τ..
14 Feb HIKVISION TURBO HD X νέα γενιά καμερών
0 94
HIKVISION TURBO HD X HIKVISION TURBO HD X νέα γενιά καμερών Η Hikvision κυκλοφόρησε την τελευταία γενιά Turbo HD Series – το Turbo HD X, το οποίο είναι ένα πλήρες σύστημα που βοηθά να σταματήσει τους εισβολείς σε πραγματικό χρόνο και να αποφευχθούν ζημιές και απώλειες ιδιοκτησίας.Η σειρά καμερών Hikvision Turbo HD X διαθέτει ενσωματωμένο ..
24 Jan RISCO LIGHTSYS 2 USER MANUAL GREEK
digital digital 0 287
RISCO LIGHTSYS 2 USER MANUAL GREEK RISCO LIGHTSYS 2 USER MANUAL Οδηγίες χρήστη στα Ελληνικά RISCO LIGHTSYS 2 USER MANUAL Οδηγίες χρήστη στα Ελληνικά Στον διαδικτυακό τόπο της DIgitalnet  μπορείτε να κατεβάσετε τις οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά για τον πινακα συναγερμού risco lightsys 2Eπιλέξτε την εικόνα η το link και θα εχετε σύντομα τις σ..
17 Jan CADDX xGen Connect νέα γενιά συναγερμών CADDX
0 221
CADDX xGen Connect CADDX xGen Connect νέα γενιά συναγερμών CADDX CADDX  xGen Connect H νέα γενιά συναγερμών που έρχεται από το μέλλον για να εδραιωθεί στο παρών.Διαθέτει ενσωματωμένοIP, module για IP επικοινωνία τοπικά η μέσω διαδικτύου με κρυπτογράφηση δεδομένων Επίσης ανάλογα με την έκδοση διαθέτει η δέχεται προαιρετικό έναν διπλό ασύρμ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 70 (6 Σελ.)
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.