UA-85040941-6
ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Your Cart

Tech Blog RSS

17 Jan CADDX xGen Connect νέα γενιά συναγερμών CADDX
0 9
CADDX xGen Connect CADDX xGen Connect νέα γενιά συναγερμών CADDX CADDX  xGen Connect H νέα γενιά συναγερμών που έρχεται από το μέλλον για να εδραιωθεί στο παρών.Διαθέτει ενσωματωμένοIP, module για IP επικοινωνία τοπικά η μέσω διαδικτύου με κρυπτογράφηση δεδομένων Επίσης ανάλογα με την έκδοση διαθέτει η δέχεται προαιρετικό έναν διπλό ασύρμ..
15 Jan IRISCO
digital digital 0 11
iRISCO iRISCO Εφαρμογή για απομακρυσμένη διαχείριση σε πίνακες συναγερμού RISCO  iRISCO, είναι απολύτως το καλύτερο .Η εφαρμογή smartphone iRISCO, σχεδιασμένη για να επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του συστήματος ασφαλείας RISCO σας, είναι μια δημοφιλής επιλογή για ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων που λατρεύουν την αυτοπαρακολούθηση εν κινή..
27 Dec RISCO CLOUD INSTALLER ADMIN
0 14
RISCO CLOUD INSTALLER ADMIN RISCO CLOUD INSTALLER ADMIN πλατφόρμα εγκαταστατών συναγερμών RISCO RISCO CLOUD INSTALLER ADMIN Διαχειριστείτε ολες τις εγκαταστάσεις της επιχείρηση σας όπου κι αν βρίσκεστε Μια λύση ενιαίας εξυπηρέτησης σχεδιασμένη σχολαστικά για εγκαταστάτες RISCO. Αυτό το μοναδικό σύνολο εργαλείων προσφέρει ένα απαράμιλλο επαγ..
20 Dec Amazon Echo Dot
0 14
Amazon Echo Dot Το Amazon Echo Dot είναι ένα από τα ηχεία και συσκευές hands-free της Amazon που μπορούν να ελεγχθούν με τη φωνή σας Ο "προσωπικός βοηθός" με φωνητικό έλεγχο σε αυτές τις συσκευές ονομάζεται Alexa, ο οποίος θα εκτελεί διάφορες εργασίες για εσάς και θα ελέγχει διάφορα συστήματα.Σε αυτό το χαρακτηριστικό, θα εξηγήσουμε τι είναι ..
20 Dec Samsung smartthings
0 15
Samsung smartthings Samsung smartthings και Google Nest H Samsung SmartThings συνεργάζεται με την Google, ενσωματώνοντας το χαρτοφυλάκιο προϊόντων Nest της δεύτερης στο SmartThings, ένα από τα μεγαλύτερα οικοσυστήματα IoT.Μέσω αυτής της ενσωμάτωσης, οι συσκευές Nest της Google, όπως θερμοστάτες, κάμερες και κουδούνια εξώπορτας, θα λάβουν ..
20 Dec IOT Εισαγωγή στις έξυπνες λειτουργίες
0 14
IoT IoT Εισαγωγή στις έξυπνες συσκευές IoT Εισαγωγή στις έξυπνες συσκευές Είναι γεγονός ότι σήμερα, τα προϊόντα που υποστηρίζουν το IoT έχουν ξεπεράσει έναν τεράστιο αριθμόΜέχρι το έτος 2021 με ένα αυξανόμενο γράφημα συσκευών IoT, ενδέχεται να υπάρχουν περίπου 20 δισεκατομμύρια έξυπνες συσκευές IoT που θσ λειτουργούν με παράλληλη αύξηση τ..
19 Dec Εξαγωγή αρχείου καμερών από DVR DAHUA με SMARTPSS
0 26
 Εξαγωγή αρχείου καμερών απο DVR DAHUA με SMARTPSS. Εξαγωγή αρχείου καμερών από DVR DAHUA με SMARTPSS Οδηγίες βήμα προς βήμα Εξαγωγή αρχείου DVR DAHUA με SMARTPSS.Σε αυτον τον οδηγό θα δουμε βήμα προς βήμα πως μπορουμε να παρουμε από ενα καταγραφικό DAHUA ενα αρχείο εγγραφής καμερών απο το συμβαν που μας ενδιαφέρει1. Αρχικά ανοιγουμε ..
10 Dec RISCO CLOUD
0 33
  RISCO cloud RISCO CLOUD Εφαρμογή απομακρυσμένης διαχείρισης για συναγερμούς RISCO.Το RISCO Cloud ειναι μία πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρονται με πολλά προϊόντα του Ομίλου RISCO.Ειναι συμβατή με τους πίνακες συναγερμού  Agility ™ 3 και LightSYS ™ 2  Η συνδεσιμότητα με το..
09 Dec POWERLINE ADAPTERS
0 16
POWELINE ADAPTERS  Powerline adapters Προσαρμογείς δικτύου μέσω ηλεκτρικών γραμμων Powerline adapters Συνδέσεις Powerline - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.Εάν θέλετε να έχετε ένα αξιόπιστο σήμα Διαδίκτυου στον οικιακό σας χώρο σε όλο το σπίτι σας και δεν θέλετε  να τρέχουν καλώδια δεδομένων, η δικτύωση Powerline μπορεί να είναι ο ιδανικός τ..
04 Dec HIKVISION RESET PASSWORD
0 29
HIKVISION RESET PASSWORD Πως να επαναφέρετε τον κωδικό σε DVR,IP CAM Hikvision.HIKVISION RESET PASSWORD Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης στο SADP Tool Αρχικά ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://www.hikvision.com/en/support/tools/destop-tools/sadp-for-windows/ και κατεβάστε την τελευταία έκδοση του SADP TOOL στον υπολογιστή σας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ..
15 Nov HIKVISION APP STORE
0 58
HIKVISION APP STORE Η Hikvision εγκαινιάζει νέο App Store Σχεδιασμένο για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες μπορούν να ενημερώσουν γρήγορα και εύκολα τις εφαρμογές τους στις πιο πρόσφατες εκδόσεις, η Hikvision κυκλοφόρησε το νέο App Store.Το κατάστημα θα βοηθήσει τους χρήστες να επωφεληθούν από τις νεότερες βελτιώσεις στη λειτουργικότητα και την ασ..
14 Nov ONVIF
digital digital 0 21
ONVIF  ONVIF πως to πρότυπο προωθεί τη διαλειτουργικότητα στις έξυπνες εφαρμογές Το ONVIF (Open Network Video Interface Forum) είναι ένα παγκόσμιο και ανοιχτό βιομηχανικό φόρουμ που δημιουργήθηκε για να διευκολύνει την ανάπτυξη και τη χρήση ενός παγκόσμιου ανοικτού προτύπου διασύνδεσης για φυσικά προϊόντα όπως κάμερες ασφάλειας, συστήματα δ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 59 (5 Σελ.)
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.