ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Your Cart

Συστήματα συναγερμού RISCO

Συστήματα συναγερμού RISCO

 

Συστήματα συναγερμού ,RISCO, Oλοκληρωμένα υβριδικα συστήματα 

Συστήματα συναγερμού RISCO Ο Όμιλος RISCO προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων ασφάλειας που σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε τη σωστή λύση για κάθε τύπο και μέγεθος εγκατάστασης

Προσφέρουμε μια τεράστια σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει ενσύρματα, ασύρματα και υβριδικά συστήματα ασφαλείας μαζί με βραβευμένους ανιχνευτές και αξεσουάρ που είναι ευέλικτοι και εύκολοι στην εγκατάσταση για μια ολοκλρρωμένη λύση ασφαλείας.

Εταιρεία: RISCO
RISCO LIGHTSYS 2 ασύρματο σύστημα συναγερμού RISCO KIT1 με web applicationΟλοκληρωμένο σύστημα συναγερμού έτοιμο προς εγκατάστασηΤο σύστημα περιλαμβάνει  1x LightSYS-2-Kit Περιγραφή:  κεντρική μονάδα  LightSys2 και πληκτρολόγιο με LCD οθόνη ..
754,00€
Χωρίς ΦΠΑ:608,06€
RISCO LIGHTSYS 2  KIT   RK3
Νέο
Εταιρεία: RISCO
RISCO LIGHTSYS 2  KIT RK3RISCO LIGHTSYS 2  KIT RK3 Σύστημα συναγερμού με δυνατότητα απομακρυσ&m..
260,00€
Χωρίς ΦΠΑ:209,68€
RISCO LIGHTSYS2 PANDA KEYPAD
Νέο
Εταιρεία: RISCO
RISCO LIGHTSYS2 PANDA  RISCO LIGHTSYS2 PANDA KEYPAD ALARM KIT Το RISCO LightSYS ™ 2 είναι ένα επαγγελματικό υβριδικό σύστημα ασφαλείας για οικιακούς και εμπορικούς τομείς που είναι ευέλικτο, αξιόπιστο και εύκολο στην εγκατάσταση. Το LightSYS ™ 2 υποστηρ..
245,00€
Χωρίς ΦΠΑ:197,58€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.