Η Hikvision, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων ασφαλείας παγκοσμίως, ξεκίνησε την πρώτη γενιά Turbo HD καταγραφικών και καμερών το 2013, για να προσφέρει μεγάλη ευκρίνεια και υψηλή απόδοση βίντεο στα συστήματα αναλογικής παρακολούθησης. Έκτοτε, οι επόμενες γενιές των προϊόντων Turbo HD της εταιρίας, έφεραν πλήθος καινοτομιών, όπως η εγγραφή βίντεο σε εξαιρετικά χαμηλές συνθήκες φωτισμού, εκπληκτική εξοικονόμηση τόσο στις απαιτήσεις χρήσης όσο και στις απαιτήσεις αποθήκευσης, βοηθώντας τους πελάτες της να ενισχύσουν την ασφάλεια και την περιμετρική προστασία.

Βασιζόμενη σε αυτές τις επαναστατικές προόδους ασφάλειας, η Hikvision ανακοίνωσε τώρα την οικογένεια προϊόντων παρακολούθησης «Turbo HD 5.0», η οποία περιλαμβάνει τα DVR AcuSense και τις κάμερες ColorVu.

Τα καταγραφικά της σειράς AcuSense έρχονται με σύγχρονες λειτουργίες, αλγόριθμους και καινοτομίες για να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν οχήματα, ανθρώπους, φιλτράροντας παράλληλα τους ψευδείς συναγερμούς που μπορεί να προκληθούν από μη απειλητικά κινούμενα αντικείμενα όπως ζώα ή φύλλα δέντρων. Η οικογένεια AcuSense αποτελείται από έντεκα διαφορετικά μοντέλα DVR και υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες βαθιάς εκμάθησης για να ενισχύσει την ανίχνευση αντικειμένων. Ακόμα η νέα λειτουργία των καταγραφικών «Quick Target Search» εντοπίζει ανθρώπους μέσα από ένα τεράστιο σύνολο δεδομένων βίντεο, εξοικονομώντας χρόνο στους χειριστές βίντεο.

Οι νέες κάμερες της Hikvision «ColorVu» είναι εξοπλισμένες με Αντιθαμβωτικό φακό, διάφραγμα F1.0, Extra Low Dispersion Glass και τεχνολογία smart FSI για να παρέχουν έγχρωμες εικόνες 24 ώρες το 24ωρο ακόμα και σε συνθήκες με πολύ χαμηλό φωτισμό.