Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

HUGΗES NET

H DIGITALNET  έχοντας εξειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας διαθέτει  ετοιμοπαράδοτη. μια πλήρη σειρά  συστημάτων CCTV  HIKVISION και DAHUA  έχοντας την δυνατότητα να καλύψει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε μικρές μεσαιές αλλα και μεγάλες εγκαταστάσεις.Παράλληλα διαθέτει όλα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για ενα ολοκληρωμένο σύστημα CCTV όπως, τροφοδοτικά ,σκληρους δίσκους,NAS, καλώδια,μεταλλικά ερμάρια ,ικριώματα,περιφερειακά ,πυλώνες στερέωσης κλπ
Παράλληλα διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα συναγερμού επώνυμων κατασκευαστών  πάντα με την εγγύηση των Ελληνικών αντιπροσωπειών.
Για επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ,η  επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα η συστήματα πληροφορικής ισχύουν  τιμές χονδρικής.Εγγραφείτε στο B2B για αναλυτικό τιμοκατάλογο χονδρικής

 

Υπηρεσία και εξοπλισμός αμφίδρομου δορυφορικού Ινττερνετ απο την Hughes,τον μεγαλύτερο πάροχο δορυφορικών συνδέσεων στον κόσμο.

Δορυφορικό internet Avanti

490.00€
           
Δορυφορικό internet KU BAND AVANTI

Monthly Services on KA BAND  Avanti Service

 
Throttled Services  
Package Name Headline speed in Mbps
Διαθεσιμότητα: 
Κατόπιν παραγγελίας
Χρόνος Παράδοσης: 
2-3 ημέρες

Δορυφορικο internet HughesNet

860.00€
Εικόνα: 

 

Δορυφορικο internet HughesNet

Υπηρεσία και επαγγελματικός εξοπλισμός αμφίδρομου δορυφορικού internet απο την HUGHES .

  O πλήρης εξοπλισμός περιλαμβάνει :

- Δορυφορικό κάτοπτρο 0.98 εκ της PRODELIN

- AZ-EL MOUNT Βάση στηριξης με μικρορυθμίσεις ανύψωσης και αζιμούθιου

- LNB εκπομπής+ λήψης (αμφίδρομο)  2 Watt

- Modem Hughes.Το modem διαθέτει μία θύρα ethernet η οποία δύναται να συνδεθεί απευθείας με το PC σας , είτε  με εξωτερικό switch ,είτε με  router για δημιουργία τοπικού δικτύου LAN. Δίνεται μία η περισσότερες public ip ,για port forward και απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών στο τοπικό δίκτυο.

H υπηρεσία λαμβάνεται μέσω δορυφόρου Eutelsat  W2 10 East, μπάντα Ku ,διαμόρφωση 8PSK

Τι είναι το Δορυφορικό Internet ?

To Δορυφορικό Internet είναι η μορφή ευρυζωνικής πρόσβασης στο Ίντερνετ που επιτρέπει τη σύνδεση ενός υπολογιστή ή ενός δικτύου υπολογιστών στο Internet μέσω δορυφόρου. Χρησιμοποιείται κυρίως σε περιοχές όπου η παραδοσιακή επίγεια πρόσβαση στο internet (DSL, Ενσύρματα) δεν είναι διαθέσιμη και σε σημεία με συχνή μετακίνηση, συμπεριλαμβανομένων των πλωτών μέσων και των οχημάτων.

Το Δορυφορικό Internet απαιτεί ειδικό εξοπλισμό (router & κεραία) που μεταδίδει ή λαμβάνει το δορυφορικό σήμα καθώς και μια συνδρομή σε Πάροχο Δορυφορικού Δικτύου (InternetServiceProvider-ISP)
Με βάση τον τρόπο επικοινωνίας, υπάρχουν 2 είδη Δορυφορικού Internet, και αυτά είναι ,του παλαιότερου τύπου, το 1-Way (λήψη μόνο) και το Αμφίδρομο (upload και download). Οι συνδέσεις αυτές διαφέρουν η μία από την άλλη στη μέθοδο που χρησιμοποιείται για την εκπομπή πληροφοριών (upload) προς τον δορυφόρο. Η εταιρία μας σε συνεργασία με την First Telecom μεσω του δικτύου της  HughesNet προσφέρει την Αμφίδρομη σύνδεση, η οποία είναι εντελώς ανεξάρτητη από οποιαδήποτε επίγεια καλωδίωση και αποκομμένη από όλους τους περιορισμούς που αυτή συνεπάγεται.

Σήμερα, οι περισσότεροί Πάροχοι Δορυφορικών Δικτύων προσφέρουν ταχύτητες που κυμαίνονται από 512 Kbps έως 4 Mbps, οι οποίες είναι σε μεγάλο βαθμό συγκρίσιμες με μια τυπική σύνδεση DSL για το σπίτι ή το γραφείο. Αν και η δορυφορική πρόσβαση είναι συνήθως λίγο πιο ακριβή από ό, τι μια επίγεια ή DSL σύνδεση, το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι εξίσου καλό, αν όχι καλύτερο και είναι πάντα διαθέσιμο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ?

Τα κύρια πλεονεκτήματα του δορυφορικού Ίντερνετ, σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες σύνδεσης στο Διαδίκτυο είναι τα εξής:

Υψηλή ταχύτητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο που είναι πάντα διαθέσιμη.

 • Καλύπτει όλο τον πλανήτη (... οπουδήποτε υπάρχει δορυφορική κάλυψη) με τον κατάλληλο συνδυασμό των επιλεγμένων συνδέσεων.
 •  
 • Δυνατότητα ταυτόχρονης μεταφόρτωσης αρχείων σε μεγάλο αριθμό τοποθεσιών γρήγορα και αβίαστα μέσω του multicasting.
 •  
 • Πλήρης ανεξαρτησία από επίγειους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και από επίγεια καλώδια & δίκτυα
 •  
 • Δυνατότητα πραγματοποίησης (με τη χρήση του VoIP) τηλεφωνικών επικοινωνιών, χωρίς την ύπαρξη τηλεφώνου ή τηλεφωνικού καλωδίου, αλλά μέσω του υπολογιστή σας
 •  
 • Ελευθερία στην χρήση των υπαρχόντων τηλεφωνικών γραμμών (δεν απαιτείται επιπλέον γραμμή, δεν χρειάζεται να πραγματοποιούνται εξερχόμενες κλήσεις όπως στις συνδέδεις Dial-up).
 •  
 • Άμεση εγκατάσταση και λειτουργία.
 •  
 • Δυνατότητα εγκατάστασης σε δύσκολα προσβάσιμες περιοχές(πχ Ορεινές), μακριά από τα τηλεπικοινωνιακά κέντρα και δυνατότητα διασύνδεσής υποκαταστημάτων ή θυγατρικών εταιρειών που βρίσκονται σε περιοχές που δύσκολα έχει «πρόσβαση» το δίκτυο της εταιρείας.
 •  

Προσαρμόσιμα πακέτα σύνδεσης, σύμφωνα με τις ανάγκες σας
Η First Telecom αντιπρόσωπος της HUGHES για την Ελλάδα , προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δορυφορικών λύσεων ώστε να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών. Είτε είστε ένας απλός οικιακός χρήστης είτε είστε ένα πυκνό εταιρικό δίκτυο, η First Telecom έχει πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας. Η σύνδεση που θα επιλέξετε μπορεί να είναι οποιοδήποτε πλήρες πακέτο ή backup πακέτο σύνδεσης από τα διαθέσιμα (υπάρχει μεγάλος αριθμός διαθέσιμων πακέτων σύνδεσης και όλα βασίζονται στην ποιότητα των υπηρεσιών που απαιτούνται). Τα τέλη χρήσης χρεώνεται σε μηνιαία βάση και απαιτεί ελάχιστη δέσμευση 12 μηνών.

Αξιοπιστία
Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι λύσεις μας παρέχουν αξιοπιστία 99,9%. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για διακοπή της σύνδεσης κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης μεταφορά δεδομένων ή απώλεια πληροφοριών και e-mail.

 

Η HUGHES® εφηύρε το VSAT (πολύ μικρού διαμετρήματος τερματικό) το 1985 και αμέσως μετά ξεκίνησε την βιομηχανία των δορυφορικών δικτύων. Από τότε, η Hughes ® υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάπτυξη υψηλής ταχύτητας δορυφορικών υπηρεσιών Internet με το να επενδύει συνεχώς στην σχεδίαση και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών δορυφορικής δικτύωσης, και έτσι με συνέπεια να διατηρεί την ηγετική θέση της στη παγκόσμια αγορά.

Η Hughes®, η οποία εμφανίζεται στην παγκόσμια αγορά υπό το εμπορικό σήμα HughesNet®, παρέχει ευρυζωνικά δορυφορικά δίκτυα και τερματικά που βασίζονται στο IPoS (IP over Satellite) παγκόσμιο πρότυπο, το οποίο έχει εγκριθεί από τους οργανισμούς διεθνών προτύπων TIA, ETSI, και ITU.

Βελτιστοποιημένο για μεγάλη ταχύτητα δεδομένων IP, τα συστήματα της HughesNet® υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από υψηλής ταχύτητας πρόσβαση Internet / Intranet, σε video-conferencing, σε VoIP και συμμορφώνονται με τα βιομηχανικά πρότυπα πρωτοκόλλων για φωνή, βίντεο και δεδομένων. Τα συστήματα της Hughes είναι συμβατά με τα πρωτοπόρα πρότυπα της δορυφορικής βιομηχανίας, όπως τα DVB-S, DVB-S2, και IPoS και σε συνδυασμό με τα πατενταρισμένα πλεονεκτήματα τεχνολογίας της Hughes® , παρέχουν απαράμιλλες δυνατότητες για ευρυζωνικές εφαρμογές.

Η επιλογή του συγκεκριμένου παρόχου δεν είναι τυχαία, δεδομένου ότι η HughesNet® είναι ο μεγαλύτερος πάροχος σε παγκόσμιο επίπεδο κατέχοντας το 50% της αγοράς δορυφορικών συνδέσεων, παρέχοντας ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών σε μια εντυπωσιακή βάση πελατών.

Είναι γεγονός ότι HughesNet® διαθέτει:

Εταιρικά γραφεία και στις 5 ηπείρους και ανθρώπινους πόρους των 1,500 + εργαζόμενων

700.000 σημεία διαχείρισης παγκοσμίως και εμπειρία σε υπηρεσίες VSAT άνω των 20 ετών,

 • 400.000 συνδρομητές στις ΗΠΑ / Καναδά και επιπλέον 1.000.000 συνδρομητές στον υπόλοιπο κόσμο,
 •  
 • Πάνω από 100 NOCs (Κέντρα Διαχείρισης Δικτύου) σε παγκόσμιο επίπεδο, τα οποία επεξεργάζονται πάνω από 10.000.000 συναλλαγές οικονομικής φύσης, καθημερινά.

 

Τιμολογιακά πακέτα

Regular Plan

Το Regular plan αφορά μόνιμη σύνδεση(24/24ωρο , 365/χρονο) με ταχύτητες και χρεώσεις που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Ο εξοπλισμός παραμένει ο ίδιος για οποιοδήποτε πρόγραμμα  σύνδεσης ή ταχύτητας επιλεγεί.

 

*Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται φπα 23%

Backup Plan

Το Backup Plan, είναι μια ενεργοποιημένη δορυφορική σύνδεση η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποτε παραστεί ανάγκη χρήσης μιας εφεδρικής σύνδεσης με το Διαδίκτυο. Δουλεύει πολύ καλά με τον AMIGO server gateway παρέχοντας μια απόλυτα  πλήρη (failover) τηλεπικοινωνιακή λύση. Η λύση χαρακτηρίζεται από ένα multi-WAN περιβάλλον (π.χ. πρωτογενής σύνδεση DSL, εφεδρική σύνδεση η Δορυφορική ... όταν το DSL δεν λειτουργεί, τότε το σύστημα αυτόματα χρησιμοποιεί την Δορυφορική σύνδεση) το οποίο όχι μόνο διαθέτει failover δυνατότητες, αλλά και εισάγει ιδιότητες στην υποδομή, όπως, εξισορρόπηση φορτίου και QoS (Ποιότητα Υπηρεσιών).

Η τιμολόγηση είναι δομημένη ως εξής:

 • Σταθερό μηνιαίο τέλος που αποτελεί το 10% της τιμής της σύνδεσης full-pack
 • τέλη χρήσης ίση με το 10% της τιμής της σύνδεσης full-pack για κάθε ημέρα (24 ώρες) χρήσης, με ανώτατο όριο τιμολόγησης το 125% του μηνιαίου κόστους, διαφορετικά
 • όταν παρέχουμε τόσο την επίγεια όσο και την δορυφορική σύνδεση, που μπορούμε να προσφέρουμε αυτό το πακέτο για 36 μήνες σύνδεσης ως "made to measure" υπηρεσία, για ένα σταθερό μηνιαίο πάγιο, χωρίς ο πελάτης να πρέπει να αγοράσει των εξοπλισμό (δορυφορική κεραία, router για τη δορυφορική & DSL σύνδεση, τον Amigo server) ...

 

Seasonal Plan

Το Seasonal Plan, είναι μια δορυφορική σύνδεση που μπορεί να είναι ενεργή για ορισμένο χρονικό διάστημα (6 μήνες κατά τη διάρκεια του έτους) και ανενεργή τον υπόλοιπο χρόνο. Είναι πλέον συμφέρουσα για:

 • Της Τουριστικές υπηρεσίες που δεν έχει πελάτες όλο το χρόνο (δηλαδή η σύνδεση με το διαδίκτυο θα δραστηριοποιηθεί κατά την περίοδο Μαΐου-Σεπτεμβρίου για την 6-μηνη σύνδεση ή κατά τη διάρκεια του Απριλίου-Οκτωβρίου για την 8-μηνη σύνδεση)
 • Εξοχικές Κατοικίες (δηλαδή, ένα εξοχικό στο βουνό ή την θάλασσα), που οι ιδιοκτήτες επισκέπτονται κατά διαστήματα (δηλαδή, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων ή καλοκαίρι)

Η τιμολόγηση θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τις αντίστοιχες μηνιαίες χρεώσεις του full-pack μόνο κατά την διάρκεια της συμφωνημένης περιόδου χρήσης.

Διαθεσιμότητα: 
Κατόπιν παραγγελίας
Χρόνος Παράδοσης: 
1-2 ημέρες
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου