Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Televes Dat hd 75 149701 plus Power supply

Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστη το χρονικό διάστημα απο 16 έως και 26 Αυγούστου λόγω καλοκαιρινών διακοπών.Οι παραγγελίες  που θα γίνουν μέσα σε αυτό το διάστημα θα εκτελεστούν την Δευτέρα 28 Αυγούστου. Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@digitalnet.gr
 

 

109.00€

Televes Dat hd 75 Boss 149701 plus Televes Power supply

Η DAT HD 75 BOSS, είναι η πρώτη «έξυπνη» κεραία, κατάλληλη για περιοχές με προβλήματα λήψης. Το σύστημα BOSS Tech (Balanced Signal Output System) σχεδιάστηκε και είναι πατενταρισμένο από την Televes για να διευκολύνει τους εγκαταστάτες και να εξασφαλίσει στους χρήστες την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στην λήψη της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Η τεχνολογία είναι επαναστατική λόγω της δυνατότητας να ρυθμίζει αυτόματα την ένταση του σήματος της κεραίας, και στην έξοδο να δίνει πάντα την ίδια στάθμη ανεξάρτητα από τις αυξομειώσεις του σήματος που λαμβάνει η κεραία. Χωρίς την έξυπνη αυτή συσκευή η ποιότητα της λήψης θα μπορούσε να υποβαθμισθεί πολύ σοβαρά. Η τεχνολογία αρχικά εισήχθη στην αγορά με την κεραία DAT HD BOSS.

Η Televes τώρα κάνει ένα βήμα παραπέρα, εξοπλίζοντας την μεγάλη βεληνεκούς κεραία της με το σύστημα BOSS Tech. Η DAT HD 75 BOSS επιτρέπει όχι μόνο την λήψη σε τοποθεσίες με χαμηλό σήμα, αλλά και εγγυάται την μόνιμη και αυτόματη σταθερότητα του σήματος που φτάνει στην τηλεόραση, και έτσι την υψηλή ποιότητα της λήψης της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης ακόμα και σε σύνθετα περιβάλλοντα. Η κεραία μπορεί να δουλέψει σε παθητική ή αυτόματη (12-24V) μέθοδο λειτουργίας, παρέχοντας στην πρώτη περίπτωση κέρδος έως 19dB και στην δεύτερη έως και 32dB. Ενσωματώνει επίσης και άλλες προχωρημένες τεχνολογικά λύσεις:

  • Κατευθυντήρες υπό γωνία με ασύμμετρο σχεδιασμό, ο οποίος δίνει το τέλειο διάγραμμα ακτινοβολίας για την μείωση των ανακλάσεων.
  • Πλήρης θωράκιση του περιβλήματος του BOSS Tech, που προστατεύει από παρεμβολές και θορύβους.
  • Ηλεκτρονικά με τεχνολογία νέας γενιάς, πολλαπλών στρωμάτων (multi-layer) η οποία παρέχει μέγιστη αξιοπιστία και σταθερότητα.
  • Δίπολο με μία νέα πατενταρισμένη σχεδίαση οι οποία βελτιώνει τα περιθώρια λήψης σε όλο το φάσμα συχνοτήτων της επίγειας μπάντας.
  • Όλα τα ηλεκτρονικά στοιχεία της κεραίας είναι γειωμένα, πράγμα που δίνει προστασία από ηλεκτροστατικές εκφορτίσεις.
  • H κεραία διατίθεται με τροφοδοτικό Televes για ενεργοποίηση της αυτόματης λειτουργείας.
  • Τάση τροφοδοσίας 24V.

 

Weight: 5 kg
Διαθεσιμότητα: 
Διαθέσιμο
Χρόνος Παράδοσης: 
1-2 ημέρες