Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

DAHUA SMART PSS download program and user manual


 

H Digitalnet διαθέτει μια μεγάλη σειρά συστημάτων  CCTV της DAHUA καλύπτοντας μεγάλο αριθμό εφαρμογών με σκοπό την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Επίσης  διαθέτει μια πληρη σειρά καμερών και καταγραφικών HIKVISION καθώς και ολα τα υλικά που απαιτούνται γιά την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος CCTV όπως σκληρούς δίσκους τροφοδοτικά καλώδια κλπ.
Παραλληλα έχει σε άμμεση διαθεσιμότητα  μια μεγάλη σειρά συστημάτων συναγερμού καλύπτοντας μικρές μεσαίες η και αρκετά μεγάλες εγκαταστάσεις.Ολα τα υλικά προέρχονται από επώνυμους κατασκευαστές και καλύπτονται απο διετή εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας 

Τα υλικά που αφορούν τα συστήματα ασφαλείας ειναι άμμεσα διαθέσιμα ενώ υπάρχει δυνατότητα άμμεσης πρόσβασης και στάθμευσης στην έδρα μας με αυτοκίνητο για παραλαβή εμορευμάτων.Πραγματοποιούνται  αποστολές με μεταφορικές η courrier σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Για  εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ η εμπορικές επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα ισχύουν ειδικές τιμές
χονδρικής Β2Β.  Εγγραφείτε στο Β2Β γιά τιμοκατάλογο χονδρικής.
 

DAHUA SMART PSS dowload program and user manual

Στο συννημένο αρχείο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες χρησης του προγραμματος dahua smart dss κατάλληλου για την παραμετροποιηση και ζωντανή προβολή των IP καμέρών καθως και καταγραφικών της DAHUA.Παράλληλα θα βρείτε ειδική ενοτητα που αφορά το συστημα IP θυροτηλεόρασης.Το προγραμμα DAHUA SMART PSS μπορείτε να το κατεβάσετε απο την επισημη σελίδα της εταιρείας εδώ.

SmartPSS
έκδοση V1.15.0
Βάση Πλατφόρμας V1.14.1
Η λειτουργία της πλατφόρμας αφορά Microsoft Windows XP / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 (32/64 bit)

Τι είναι νέο?
1. Νέα VDP ενότητα (Dahua video doorphone)
Περιλαμβάνει ζωντανή προβολή, ομιλία,  δημοσίευσηνμυνημάτων, έρευνα πληροφοριών, έκδοση καρτών από το κέντρο VTS.
2. Η νέα μονάδα VDP υποστηρίζει την έκδοση της κάρτας από το χέρι ή απο κάρτα αναγνώστη.
Στη μονάδα έκδοσης της κάρτας, μπορούμε επίσης να εξαγάγετε ή να εισαγάγετε το αρχείο λίστας χρηστών, config τα δικαιώματα των χρηστών και να επεξεργαστείτε όλο το οργανόγραμμα
3. Η νέα μονάδα VDP υποστηρίζει έρευνα της πληροφορίας και των εξαγωγών. Οι πληροφορίες που περιέχει ειναι καταγραφές  συναγερμό,καταγραφές ξεκλειδώματος  και καταγραφές  κλήσης..
4. Νέα  υπομονάδα ομιλίας υποστηρίζει την επιλογή της περιοχής βασίζεται στο δέντρο οργάνωσης, και μπορείτε να δείτε όλη τη VTH από λίστα ή εικονίδια.
5. Νέο live view από υπο μονάδα υποστηρίζει κραυγή, ξεκλείδωμα και τη διαχείριση της ομάδας.
6. Το νέο VTS κέντρο υπο μονάδα υποστηρίζει διαχείρισης VTS, και επίσης υποστηρίζει αμφίδρομη συζήτηση μεταξύ του VTS και του πελάτη.
7. Νέα ενότητα New A & C υποστηρίζει νέες συσκευές καταγραφής των δακτυλικών αποτυπωμάτων μας.
8.Νέα  ενότητα New A & C υποστηρίζει σύνδεση βίντεο ανάμεσα περίπτωση ελέγχου πρόσβασης και NVR \ HCVR.