Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Dahua HDCVI 3.0: τεχνολογία για τη μετάδοση του βίντεο HD σε ομοαξονικό καλώδιο


 

H Digitalnet διαθέτει μια μεγάλη σειρά συστημάτων  CCTV της DAHUA καλύπτοντας μεγάλο αριθμό εφαρμογών με σκοπό την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Επίσης  διαθέτει μια πληρη σειρά καμερών και καταγραφικών HIKVISION καθώς και ολα τα υλικά που απαιτούνται γιά την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος CCTV όπως σκληρούς δίσκους τροφοδοτικά καλώδια κλπ.
Παραλληλα έχει σε άμμεση διαθεσιμότητα  μια μεγάλη σειρά συστημάτων συναγερμού καλύπτοντας μικρές μεσαίες η και αρκετά μεγάλες εγκαταστάσεις.Ολα τα υλικά προέρχονται από επώνυμους κατασκευαστές και καλύπτονται απο διετή εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας 

Τα υλικά που αφορούν τα συστήματα ασφαλείας ειναι άμμεσα διαθέσιμα ενώ υπάρχει δυνατότητα άμμεσης πρόσβασης και στάθμευσης στην έδρα μας με αυτοκίνητο για παραλαβή εμορευμάτων.Πραγματοποιούνται  αποστολές με μεταφορικές η courrier σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Για  εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ η εμπορικές επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα ισχύουν ειδικές τιμές
χονδρικής Β2Β.  Εγγραφείτε στο Β2Β γιά τιμοκατάλογο χονδρικής.
 

Dahua HDCVI 3.0: Η εξέλιξη της τεχνολογίας για τη μετάδοση του βίντεο  HD
σε ομοαξονικό καλώδιο

Το HDCVI είναι το γνωστό τεχνολογικό πρότυπο που ανέπτυξε και προώθησε η Dahua από το 2012 προκειμένου να εξελίξει τις εγκαταστασεις συστημάτων CCTV για αναλύσεις Ηigh Definition  μέσω αναλογικής καλωδιακής υποδομής.

 

H τεχνολογία Dahua HDCVI 3.0 είναι μία εξελιγμένη τεχνολογία που περιλαμβάνει συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα από πλατφόρμες και τεχνολογίες του κλάδου, καθώς και αναλύσεις βίντεο Ultra HD και 4 Κ,
Επίσης ενσωματώνει πολλές   έξυπνες λειτουργίες ίδιες με αυτές των συστημάτων IP.
 Επίσης, ενσωματώνεται με πλατφόρμες HDCVI, AHD, TVI, IP και φυσικά τις αναλογικές.

 

Η τεχνολογία Dahua HDCVI 3.0 ενσωματώνει τις πλατφόρμες HDCVI, AHD, TVI, IP και αναλογικά αποδέχοντας ουσιαστικά την είσοδο των συστημάτων  άλλης πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης τα DVR που είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία αυτή μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα σημείο πρόσβασης για να ενσωματωθούν με υπέρυθρους αισθητήρες, ανιχνευτές καπνού και παθητική εξωτερική.
Επιπλέον, η τεχνολογία αυτή παρέχει μια end-to-end εμπειρία Ultra-HD, επιτρέποντας την μεταφορά εικόνας  4 megapixel μέσω ενός ομοαξονικού καλωδίωσης. 
Επίσης, προσφέρει τη νυχτερινή όραση Dahua Starlight, που περιλαμβάνει ένα ψήφισμα των 2 megapixels στο φωτισμό των 0.008 Lux και 120 dB WDR? με το πρότυπο H.265 συμπίεση επιτρέπεοντας  την εξοικονόμηση σε εύρος ζώνης έως και 50%.
Το πρότυπο HDCVI 3,0 διαθέτει χαρακτηριστικά αναγνώρισης προσώπου, άνθρωπινη καταμέτρηση, Heatmap, έξυπνη παρακολούθηση, εισβολής, αντι-ομίχλη και συστημα συναγερμού υπερφόρτωση τάσης. Προσφέρει την ίδια απλότητα και ευκολία εγκατάστασης με τα αναλογικά συστήματα και  οι κάμερες μπορούν να συνδεθούν στο DVR χρησιμοποιώντας ομοαξονικό καλώδιο.
Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η απόσταση μετάδοσης σε σύγκριση με άλλα παρόμοια συστήματα. Στη μετάδοση βιντεο μπορεί να καλύψει μέχρι 1.200 μέτρα χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο 75Ω με χαμηλό ποσοστό παραμόρφωσης του σήματος.