Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

crow runner universal ip module


 

H Digitalnet διαθέτει μια μεγάλη σειρά συστημάτων  CCTV της DAHUA καλύπτοντας μεγάλο αριθμό εφαρμογών με σκοπό την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Επίσης  διαθέτει μια πληρη σειρά καμερών και καταγραφικών HIKVISION καθώς και ολα τα υλικά που απαιτούνται γιά την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος CCTV όπως σκληρούς δίσκους τροφοδοτικά καλώδια κλπ.
Παραλληλα έχει σε άμμεση διαθεσιμότητα  μια μεγάλη σειρά συστημάτων συναγερμού καλύπτοντας μικρές μεσαίες η και αρκετά μεγάλες εγκαταστάσεις.Ολα τα υλικά προέρχονται από επώνυμους κατασκευαστές και καλύπτονται απο διετή εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας 

Τα υλικά που αφορούν τα συστήματα ασφαλείας ειναι άμμεσα διαθέσιμα ενώ υπάρχει δυνατότητα άμμεσης πρόσβασης και στάθμευσης στην έδρα μας με αυτοκίνητο για παραλαβή εμορευμάτων.Πραγματοποιούνται  αποστολές με μεταφορικές η courrier σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Για  εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ η εμπορικές επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα ισχύουν ειδικές τιμές
χονδρικής Β2Β.  Εγγραφείτε στο Β2Β γιά τιμοκατάλογο χονδρικής.
 

crow runner universal ip module

Nέα εφαρμογή απομακρυσμένης διαχείρισης που λειτουργεί συνδέοντας σε ένα  ήδη εγκαταστημένο  πίνακα συναγερμού CROW RUNNER ένα ειδικό  IP. module.

To IP MODULE είναι ένας μετατροπέας PSTN σε LAN  που συνδέεται στην έισοδο τηλεφώνου της μονάδας και επιτρέπει την  παρακολούθηση  της μέσω διαδικτύου
. Το IP module ουσιαστικά  μετατρέπει οποιαδήποτε σήμα CONTACT ID ( για τα παλαιότερα αναλογικά dialer ), στα νεότερα πρωτόκολλα αναφοράς μέσω διαδίκτυου με  Push Notifications για  έξυπνο τηλέφωνο (smartphone).
 Αυτό γίνεται με την χρήση ειδικής εφαρμογής
Με τη χρήση αυτού του ΙP module, θα είστε σε θέση να αναβαθμίσετε τον πίνακα συναγερμού  και να του δώσετε προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως:
 Push Ειδοποίηση για ενεργοποιήσεις συναγερμού, χαμηλής μπαταρίας, το ρεύμα Fail & συναγερμοί πανικού
Με ένα άγγιγμα Remote,μπορούμε να οπλίσουμε η να αφοπλίσουμε το συστήμα συναγερμού
Έλεγχος εξόδων (ανάμα φώτων. άνοιγμα σε πόρτες γκαράζ & πύλες) μπορεί να διαχειριστεί έως και 8 διαφορετικές συσκευές
Δείτε ζώνες (βλ κίνηση γύρω η μέσα από το σπίτι)
Ελέγξτε τα γεγονότα του παρελθόντος μνήμης ( 16 εκδηλώσεις μνήμης)
Ένα App μπορεί να διαχειριστεί και να ελέγξει πολλαπλούς λογαριασμούς
Προσαρμόστε το Mobile App με φωτογραφίες και Input / Output ονόματα.
Η Mobile εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στο Google Play store για συσκευές Android  όσο και στο  Apple Store για συσκευές iOS.