Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Φωτισμός LED

H DIGITALNET  έχοντας εξειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας διαθέτει  ετοιμοπαράδοτη. μια πλήρη σειρά  συστημάτων CCTV  HIKVISION και DAHUA  έχοντας την δυνατότητα να καλύψει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε μικρές μεσαιές αλλα και μεγάλες εγκαταστάσεις.Παράλληλα διαθέτει όλα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για ενα ολοκληρωμένο σύστημα CCTV όπως, τροφοδοτικά ,σκληρους δίσκους,NAS, καλώδια,μεταλλικά ερμάρια ,ικριώματα,περιφερειακά ,πυλώνες στερέωσης κλπ
Παράλληλα διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα συναγερμού επώνυμων κατασκευαστών  πάντα με την εγγύηση των Ελληνικών αντιπροσωπειών.
Για επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ,η  επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα η συστήματα πληροφορικής ισχύουν  τιμές χονδρικής.Εγγραφείτε στο B2B για αναλυτικό τιμοκατάλογο χονδρικής

 

Φωτισμός LED. Αντικατασταση συμβατικών λαμπτήρων και πλεονεκτήματα

Μειωμένες εκπομπές άνθρακα

 

Τα LEDs μετατρέπουν έως και το 80% της ενέργειας σε φως. Κατ αυτον τον τρόπο  μειώνεται το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας ενώ παράλληλα μειώνονται δραματικά οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, αποδεικνύοντας πως ειναι μια άκρως  συμφέρουσα επιλογή για Οικιακές και  εγκαταστάσεις.φωτισμού.
Μειωμένες εκπομπές άνθρακα
 

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΟΙ κλασσικοι Λαμπτήρες φθορισμού περιέχει υδράργυρο, καθώς και άλλες βλαβερές τοξίνες. σε αντίθεση με τους λαμπυήρες LEDs  Αυτό κάνει τα LEDs ασφαλέστερα στη χρήση και φιλικότρα προς το  περιβάλλον.
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 

Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας

Υπάρχουν πρόσθετα οφέλη για τις περιοχές που χρησιμοποιούν κλιματισμό, καθώς η ισχύς που καταναλώνεται είναι μειωμένη λόγω της χαμηλότερης θερμότητα που εκπέμπεται από το LED φωτισμό. Αυτό επεκτείνει επίσης τη διάρκεια ζωής της μονάδας κλιματισμού, διότι εργάζεται σε χαμηλότερους ρυθμούς.
Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας
 

Αντοχή

Τα LEDs δεν περιέχουν ένα νήμα που μπορεί να υποστεί ζημιά από κραδασμούς και δονήσεις - Ο φωτισμός LED είναι μία από τις πιο σταθερές διαθέσιμες πηγές φωτός 
Αντοχή
 

Άμεση φως, δεν τρεμοπαίζουν

Τα LEDs παράγουν  100% φως άμεσα από το διακόπτη, χωρίς να απαιτείαι χρόνος προθέρμανσης όπως στους λαμπτήρες  φθορισμού. Πλέον, είναι απαλλαγμένα από το ορατό τρεμόπαιγμα 
Άμεση φως, δεν τρεμοπαίζουν
 

Μακροζωία

Η διάρκεια ζωής των LED είναι από 4 έως και 40 φορές μεγαλύτερη από ό, τι τα παραδοσιακά προϊόντα. φωτισμού.Επίσης  παράγουν συνεπή απόδοση φωτός καθ όλη την διάρκεια ολόκληρης της ζωής τους.
Μακροζωία
 

Μειωμένη θερμότητα και  υπεριώδη ακτινοβολία

Τα LEDs εκπέμπουν ελάχιστο Υπεριώδες φως (UV)Το Υπεριώδες φως προσελκύει τα έντομα και μπορεί να είναι επιβλαβής για το δέρμα, τα ρούχα και τα έργα τέχνης.Οι εκπομπές θερμότητας μειώνονται σημαντικά στα  LED,κάτι  που σημαίνει ότι είναι δροσερά στην αφή και ιδανικα για ευαίσθητες στη θερμότητα εφαρμογές.
Μειωμένη θερμότητα και την υπεριώδη
 

Δεν χρειάζεται συντήρηση

Το πραγματικό κόστος του συμβατικού φωτισμού είναι η συντήρηση καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του καθώς απαιτουνται δαπάνες ,αντικατάστασης . Με τα LED, οι δαπάνες αυτές δεν υφίστανται.
Δεν χρειάζεται συντήρηση
 

Δεν υπάρχουν έξοδα διάθεσης

LEDs δεν παρέχουν μόνο μια πράσινη εναλλακτική λύση κατά το χρονικό διάστημα που λειτουργεί, αλλά και στο τέλος της ζωής τους, καθώς δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες. Ο υδράργυρος που περιέχεται σε μία μόνο λάμπα φθορισμού είναι αρκετό για να μολύνει 30.000 λίτρα νερού πέρα ​​από τα όρια ασφαλείας επίπεδο κατανάλωσης. Ως εκ τούτου, οι λαμπτήρες φθορισμού χαρακτηρίζονται ως «επικίνδυνα απόβλητα» και μπορεί να είναι δύσκολο και δαπανηρό να τα πετάξετε με ασφάλεια.ειδικότερα αν ανφερόμαστε σε μεγάλους επαγγελματικούς χώρους.
Δεν έξοδα διάθεσης
 

Βελτίωση της παραγωγικότητας του προσωπικού

Η παραγωγικότηταςτου προσωπικού μπορεί να να βελτιωθεί χάρη στο ευχάριστο, φωτεινό περιβάλλον που δημιουργείται από τον φωτισμό LED