Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική CCTV & SECURITY EXPERTS

Φωτισμός LED


H DigitalNet παράληλα με την πλήρη πετυχημένη σειρά dvr και καμερών της HIKVISION διαθέτει πλέον ετοιμοπαράδοτη μια επιλεγμένη  σειρά  νέων καμερών και καταγραφικών της DAHUA .Κύριο γνώρισμα αυτών είναι η υψηλή ποιότητα εικόνας,η απλότητα διαχείρισης των λογισμικών που τις συνοδευουν καθώς και οι 
πρωτοποριακές δυνατότητες που διαθέτουν..Η σειρά S3 ξεχωρίζει για τις πολλές νέες δυνατοτητες που προσφέρουν τα προιόντα της σε ακομα καλύτερες τμές με την ποιότητα της DAHUA.

Σε εμας θα βρείτε επίσηςολη την σειρα προιοντων της ANGA για πιο οικονομικές λύσεις καθώς και ολα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για μία ολοκληρωμένη εγκατάσταση CCTV όπως καλώδια ,ακροδέκτες, τροφοδοτικά κυτία διακλάδωσης εξωτερικών χώρων, video baloons ,καθώς και μεταλλικά ερμάρια διαφόρων διαστάσεων, όπου απαιτούνται για την ασφαλή τοποθέτηση του DVR,
Παράλληλα υπάρχει πάντα διαθέσιμο στοκ σε σκληρούς δίσκους WESTERN DIGITAL και SEAGATE στις σειρές survillence purple και SV κατάλληλους για 24ωρη λειτουργία σε συστήματα CCTV.
Επισης κατόπιν μελέτης μπορούμε να σας προσφέρουμε συστήματα CCTV προσαρμοσμένα συμφωνα με τις αναγκες σας κάτι που θα σας προσφερει το καλυτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολικο κόστος.

Τέλος η γκαμα των προιοντων μας συμπληρώνεται με επαγγελματικα συστήματα λήψης και διανομής δορυφορικού τηλεοπτικού σηματος καταλληλα για ξενοδοχειακές μονάδες παρέχοντας ποιοτικές λύσεις προσαρμοσμένες  και στις πιο απαιτητικές ανάγκες με προιόντα επώνυμων κατασκευαστών όπως Τeleves,Ikusi ,WISI

Για τους επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλέιας ισχυουν ειδικές τιμές Β2Β

Ζητηστε μας τιμοκατάλογο Xονδρικής B2B

 

Φωτισμός LED. Αντικατασταση συμβατικών λαμπτήρων και πλεονεκτήματα

Μειωμένες εκπομπές άνθρακα

 

Τα LEDs μετατρέπουν έως και το 80% της ενέργειας σε φως. Κατ αυτον τον τρόπο  μειώνεται το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας ενώ παράλληλα μειώνονται δραματικά οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, αποδεικνύοντας πως ειναι μια άκρως  συμφέρουσα επιλογή για Οικιακές και  εγκαταστάσεις.φωτισμού.
Μειωμένες εκπομπές άνθρακα
 

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΟΙ κλασσικοι Λαμπτήρες φθορισμού περιέχει υδράργυρο, καθώς και άλλες βλαβερές τοξίνες. σε αντίθεση με τους λαμπυήρες LEDs  Αυτό κάνει τα LEDs ασφαλέστερα στη χρήση και φιλικότρα προς το  περιβάλλον.
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 

Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας

Υπάρχουν πρόσθετα οφέλη για τις περιοχές που χρησιμοποιούν κλιματισμό, καθώς η ισχύς που καταναλώνεται είναι μειωμένη λόγω της χαμηλότερης θερμότητα που εκπέμπεται από το LED φωτισμό. Αυτό επεκτείνει επίσης τη διάρκεια ζωής της μονάδας κλιματισμού, διότι εργάζεται σε χαμηλότερους ρυθμούς.
Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας
 

Αντοχή

Τα LEDs δεν περιέχουν ένα νήμα που μπορεί να υποστεί ζημιά από κραδασμούς και δονήσεις - Ο φωτισμός LED είναι μία από τις πιο σταθερές διαθέσιμες πηγές φωτός 
Αντοχή
 

Άμεση φως, δεν τρεμοπαίζουν

Τα LEDs παράγουν  100% φως άμεσα από το διακόπτη, χωρίς να απαιτείαι χρόνος προθέρμανσης όπως στους λαμπτήρες  φθορισμού. Πλέον, είναι απαλλαγμένα από το ορατό τρεμόπαιγμα 
Άμεση φως, δεν τρεμοπαίζουν
 

Μακροζωία

Η διάρκεια ζωής των LED είναι από 4 έως και 40 φορές μεγαλύτερη από ό, τι τα παραδοσιακά προϊόντα. φωτισμού.Επίσης  παράγουν συνεπή απόδοση φωτός καθ όλη την διάρκεια ολόκληρης της ζωής τους.
Μακροζωία
 

Μειωμένη θερμότητα και  υπεριώδη ακτινοβολία

Τα LEDs εκπέμπουν ελάχιστο Υπεριώδες φως (UV)Το Υπεριώδες φως προσελκύει τα έντομα και μπορεί να είναι επιβλαβής για το δέρμα, τα ρούχα και τα έργα τέχνης.Οι εκπομπές θερμότητας μειώνονται σημαντικά στα  LED,κάτι  που σημαίνει ότι είναι δροσερά στην αφή και ιδανικα για ευαίσθητες στη θερμότητα εφαρμογές.
Μειωμένη θερμότητα και την υπεριώδη
 

Δεν χρειάζεται συντήρηση

Το πραγματικό κόστος του συμβατικού φωτισμού είναι η συντήρηση καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του καθώς απαιτουνται δαπάνες ,αντικατάστασης . Με τα LED, οι δαπάνες αυτές δεν υφίστανται.
Δεν χρειάζεται συντήρηση
 

Δεν υπάρχουν έξοδα διάθεσης

LEDs δεν παρέχουν μόνο μια πράσινη εναλλακτική λύση κατά το χρονικό διάστημα που λειτουργεί, αλλά και στο τέλος της ζωής τους, καθώς δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες. Ο υδράργυρος που περιέχεται σε μία μόνο λάμπα φθορισμού είναι αρκετό για να μολύνει 30.000 λίτρα νερού πέρα ​​από τα όρια ασφαλείας επίπεδο κατανάλωσης. Ως εκ τούτου, οι λαμπτήρες φθορισμού χαρακτηρίζονται ως «επικίνδυνα απόβλητα» και μπορεί να είναι δύσκολο και δαπανηρό να τα πετάξετε με ασφάλεια.ειδικότερα αν ανφερόμαστε σε μεγάλους επαγγελματικούς χώρους.
Δεν έξοδα διάθεσης
 

Βελτίωση της παραγωγικότητας του προσωπικού

Η παραγωγικότηταςτου προσωπικού μπορεί να να βελτιωθεί χάρη στο ευχάριστο, φωτεινό περιβάλλον που δημιουργείται από τον φωτισμό LED