Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική CCTV & SECURITY EXPERTS

Συνδέσεις σε συστήματα CCTV


H DigitalNet παράληλα με την πλήρη πετυχημένη σειρά dvr και καμερών της HIKVISION διαθέτει πλέον ετοιμοπαράδοτη μια επιλεγμένη  σειρά  νέων καμερών και καταγραφικών της DAHUA .Κύριο γνώρισμα αυτών είναι η υψηλή ποιότητα εικόνας,η απλότητα διαχείρισης των λογισμικών που τις συνοδευουν καθώς και οι 
πρωτοποριακές δυνατότητες που διαθέτουν..Η σειρά S3 ξεχωρίζει για τις πολλές νέες δυνατοτητες που προσφέρουν τα προιόντα της σε ακομα καλύτερες τμές με την ποιότητα της DAHUA.

Σε εμας θα βρείτε επίσηςολη την σειρα προιοντων της ANGA για πιο οικονομικές λύσεις καθώς και ολα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για μία ολοκληρωμένη εγκατάσταση CCTV όπως καλώδια ,ακροδέκτες, τροφοδοτικά κυτία διακλάδωσης εξωτερικών χώρων, video baloons ,καθώς και μεταλλικά ερμάρια διαφόρων διαστάσεων, όπου απαιτούνται για την ασφαλή τοποθέτηση του DVR,
Παράλληλα υπάρχει πάντα διαθέσιμο στοκ σε σκληρούς δίσκους WESTERN DIGITAL και SEAGATE στις σειρές survillence purple και SV κατάλληλους για 24ωρη λειτουργία σε συστήματα CCTV.
Επισης κατόπιν μελέτης μπορούμε να σας προσφέρουμε συστήματα CCTV προσαρμοσμένα συμφωνα με τις αναγκες σας κάτι που θα σας προσφερει το καλυτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολικο κόστος.

Τέλος η γκαμα των προιοντων μας συμπληρώνεται με επαγγελματικα συστήματα λήψης και διανομής δορυφορικού τηλεοπτικού σηματος καταλληλα για ξενοδοχειακές μονάδες παρέχοντας ποιοτικές λύσεις προσαρμοσμένες  και στις πιο απαιτητικές ανάγκες με προιόντα επώνυμων κατασκευαστών όπως Τeleves,Ikusi ,WISI

Για τους επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλέιας ισχυουν ειδικές τιμές Β2Β

Ζητηστε μας τιμοκατάλογο Xονδρικής B2B

 

 

Συνδέσεις σε συστήματα CCTV
Οι συνδέσεις παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε κάθε γραμμή μεταφοράς. Η κατασκευή αυτών καθώς και η ποιότητά τους έχουν άμεση επίδραση στη σταθερότητα της σύνδεσης, την εξασθένηση, την απώλεια επιστροφής, καθώς και την μηχανική αντοχή. Η Digitalnet  προσφέρει μια νέα γενιά σύνδεσμοι - επαφές σύνδεσης με συμπίεση που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και πρότυπα.
 
Σύνδεσης με συμπίεση
 
Όταν οι πιο σημαντικές απαιτήσεις για ένα συνδετήρα είναι:
  • η δυνατότητα πολλαπλών εργασιών σύνδεσης / αποσύνδεσης,
  • αδιάβροχη μηχανική σύνδεση με καλώδιο,
  • πολύ γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση,
  • πολύ υψηλή αντοχή σε θραύση,
 
τότε η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σύνδεσμο συμπίεσης που εγγυάται  μακρά και αξιόπιστη λειτουργία ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.
 
Επαγγελματική συμπίεσης BNC Connector PCT-BNC-6 /> <br (για RG-6 καλώδια)
Συμπίεση BNC (Bayonet Neill-Concelman) συνδετήρα από PCT, 
γίνονται μόνο από μη σιδηρούχων μετάλλων και υψηλότερης ποιότητας διηλεκτρικά
 
E80320 , E8282 , E8283 , E8293 , E8294 , E8295 σύνδεσμοι περιέχουν δύο 360 μοιρών ελατήρια συμπίεσης που, μετά την διαμήκη συμπίεση (κατά μήκος του άξονα των δακτυλίων) κάνει μια μικρή διόγκωση. Οι διαστάσεις των δακτυλίων εξασφαλίσει την ισχυρή σφιχτό και αντοχή για να σπάσει, αλλά δεν αλλάζουν τη δομή του καλωδίου.
 
Συμπίεση PCT F-connector στο καλώδιο Triset-113
 
Σύνδεσης με συμπίεση F
 
Συμπίεση F Connector PCT-TRS-59 /> <br (για καλώδια CAMSET/RG-59)
Βύσμα PCT-TRS-59 συμπίεση F για RG-59 (CAMSET) καλώδιο
 
Η εφαρμογή των βύσματα F μπορεί να απλοποιήσει το έργο της εγκατάστασης με την εξάλειψη της ανάγκης για κατάλληλες υποδοχές BNC και εργαλείο σύσφιξης. Οι γραμμές μεταφοράς μπορεί να τερματιστεί με F-θηλυκό σε BNC-αρσενικό προσαρμογείς, όπως E8284 ή E8285 . Οι προσαρμογείς μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα (χωρίς να χρειάζεται να κοπεί το καλώδιο και να εγκαταστήσετε νέα BNC βύσματα).
 
Τομές της νέας και συμπιέζεται συνδετήρα
 
Η επαγγελματική σύνδεση συμπίεσης F E80320 πληροί όλες τις συστάσεις του SCTE (Η Κοινωνία της Cable Τηλεπικοινωνιών Engineers). Μπορεί να συνδεθεί με το E8284 και E8285 υποδοχές.
 
F-θηλυκό σε BNC-αρσενικό Adapter
Υψηλής ποιότητας F-θηλυκό σε BNC-αρσενικό προσαρμογέα E8284
 
Καλώδια τερματίζεται με συνδέσμους BNC μπορούν να συνδεθούν μαζί με την υποδοχή BNC βύσμα στην πρίζαE8297 , ή συνδέεται με οθόνες με εισόδους RCA μέσω BNC-θηλυκό σε RCA-αρσενικό προσαρμογείς E5110 .
 
Εγκατάσταση υποδοχή Platinum BNC και S-55 ταχείας σύνδεσης DC βύσμα στο καλώδιο CAMSET CCTV

 
Υποδοχή BNC - υποδοχή σύνδεσης
RCA-αρσενικό σε BNC-θηλυκό Adapter
Υποδοχή BNC - υποδοχή σύνδεσης
RCA-αρσενικό σε BNC-θηλυκό Adapter 
 
RJ-45 βύσμα modular
 
Ο βασικός σύνδεσμος σε συστήματα IP CCTV είναι RJ-45. Οι εγκατασταθεί σωστά υποδοχές για καλώδια συνεστραμμένου ζεύγους μετάδοση δεδομένων ανάμεσα στις δύο κάμερες, διακόπτες, τα NVR, υπολογιστές.
 
8-pin Modular Plug (σε συμπαγές σύρμα) [1pc.]
RJ-45-8-pin modular plug J2008 για καλώδιο UTP Cat.5e
 
Παρακάτω - εκπαιδευτικό βίντεο πώς να προετοιμάσει σωστά το καλώδιο UTP και να εγκαταστήσετε το βύσμα RJ-45. Λανθασμένη σύνδεση θα προκαλέσει έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ συσκευών ή για τον περιορισμό της μέγιστης απόστασης μετάδοσης οφείλεται στη σημαντική επιδείνωση των παραμέτρων μετάδοσης.
 
Εγκατάσταση RJ-45 βύσμα στο καλώδιο UTP

 
Σύνδεσης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
 
Εάν ένα τροφοδοτικό χρησιμοποιείται από πολλές κάμερες, κάθε κλάδος πρέπει να τερματιστεί με 2.1/5.5 mm jack DC. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ταχείας σύνδεσης βύσμα S-55 E3511 , ή συμβατική DC βύσμα E3510 .
 
 S-55 DC 2.1/5.5
Quick-connect Plug: S-55 DC 2.1/5.5
 
Ένα καλώδιο τροφοδοσίας μπορεί να επεκταθεί με μια άλλη ενότητα, χρησιμοποιώντας ταχείας σύνδεσης υποδοχή G-55 E3512 ή DC πρίζα E3517 και έναν αρσενικό συνδετήρα υποδοχή ( E3511 ή E3510 ).
 
 G-55 DC 2.1/5.5
Quick-connect Socket: G-55 DC 2.1/5.5
 
Power over Ethernet (PoE)
 
Power over Ethernet (PoE) προσαρμογείς N9206 επιτρέπουν την μετάδοση ισχύος σε συσκευές LAN πάνω από τυπικό καλώδιο μετάδοσης (FTP / UTP κλπ). Το LED δείχνει τη σύνδεση της παροχής ρεύματος. Ο προσαρμογέας μπορεί να συνεργαστεί με όλες τις συσκευές που συμμορφώνονται με 802.3af (PoE) πρότυπο, π.χ. IP κάμερες από την ACTi, Pixord, Hikvision, SUNELL. .
 
 
Χάρη στην N9206 είναι προσαρμογέα τα δεδομένα και η ενέργεια που μεταδίδονται μέσω ενός καλωδίου UTP, η οποία μειώνει το κόστος εγκατάστασης. Η τυπική τάση εισόδου είναι 48 VDC.
 
Με PoE μετασχηματιστή N9205 είναι δυνατή η εφαρμογή PoE χρησιμοποιώντας αυθεντικά τροφοδοτικά που παρέχονται με τις συσκευές του δικτύου.
Εφαρμογή του PoE για μια συσκευή 12 VDC

 

Η τάση εισόδου DC πρέπει να συμμορφώνεται με την τάση που απαιτείται από τον κατασκευαστή .Κάθε λάθος μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη συσκευή ή τροφοδοτικό.