Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Ρυθμιση DDNS γιά dvr Hikvision

H DIGITALNET  έχοντας εξειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας διαθέτει  ετοιμοπαράδοτη. μια πλήρη σειρά  συστημάτων CCTV  HIKVISION και DAHUA  έχοντας την δυνατότητα να καλύψει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε μικρές μεσαιές αλλα και μεγάλες εγκαταστάσεις.Παράλληλα διαθέτει όλα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για ενα ολοκληρωμένο σύστημα CCTV όπως, τροφοδοτικά ,σκληρους δίσκους,NAS, καλώδια,μεταλλικά ερμάρια ,ικριώματα,περιφερειακά ,πυλώνες στερέωσης κλπ
Παράλληλα διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα συναγερμού επώνυμων κατασκευαστών  πάντα με την εγγύηση των Ελληνικών αντιπροσωπειών.
Για επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ,η  επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα η συστήματα πληροφορικής ισχύουν  τιμές χονδρικής.Εγγραφείτε στο B2B για αναλυτικό τιμοκατάλογο χονδρικής

 

Γρήγορη ρύθμιση DDNS για συσκευές Hikvision

H Hikvision παρέχει την υπηρεσία DDNS για τα προϊόντα της (π.χ. DVR), επιτρέποντας στους πελάτες να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό τους, οπουδήποτε στον κόσμο, ακόμη και αν δεν έχετε μια στατική εξωτερική διεύθυνση IP.
 
Προϋποθέσεις που απαιτούνται για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία:
  • μια συσκευή Hikvision,
  • μία εξωτερική διεύθυνση IP,
  • κατάλληλη διαμόρφωση του router ή άλλο κόμβο του δικτύου: port forwarding.
 
Πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά της σύνδεσης με το Διαδίκτυο μπορείτε
να προμηθευτείτε από τον ISP σας. 
H Προώθηση θύρας επιτρέπει σε έναν συγκεκριμένο υπολογιστή ή την υπηρεσία μέσα σε ένα ιδιωτικό τοπικό δίκτυο (LAN) για τη σύνδεση με απομακρυσμένους υπολογιστές στο Internet. 
Είναι αρκετά εύκολη λειτουργία, που συνήθως εκτελούμε  στο δρομολογητή (router), το οποίο είναι τυπικά τόσο ο κόμβος του δικτύου ,όσο και η προεπιλεγμένη πύλη.
 
Βήμα 1. Προσδιορίζεται το είδος του δικτύου
 
Αν δεν ξέρετε τι είδος της σύνδεσης που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να το βρείτε στο λειτουργικό σύστημα Windows επιλέγοντας Run> Open: επιλογή, στη συνέχεια, πληκτρολογώντας cmd . Στη γραμμή εντολών, θα πρέπει να εισάγετε ipconfig . Το σύστημα θα εμφανίσει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση του δικτύου σας, η οποία θα πρέπει να σωθεί. Με περισσότερες από μία κάρτες δικτύου στον υπολογιστή σας, πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε το όνομα του υπό δοκιμή σύνδεσης.
 
Άποψη του cmd.exe παράθυρο
 
Ανακοίνωση! Συνιστάται ιδιαίτερα ότι οι συσκευές που διαβιβάζονται στο WAN δίκτυο πρέπει να έχει μόνιμη διεύθυνση IP (αποδίδεται χωρίς τη χρήση του DHCP).
 
Βήμα 2. Την εισαγωγή των παραμέτρων του δικτύου να Hikvision DVR
 
Αφού είναι γνωστό τις βασικές παραμέτρους του δικτύου (μάσκα υποδικτύου, την πύλη), θα πρέπει να τους περάσει στο DVR. Μπορείτε να το κάνετε σε τοπικό επίπεδο (στο Διαμόρφωση του Δικτύου παράθυρο), είτε εξ αποστάσεως (μέσω της εφαρμογής πελάτη iVMS4000 ή το web interface). Εισάγετε τη μάσκα υποδικτύου και την προεπιλεγμένη διεύθυνση πύλης (συνήθως είναι η διεύθυνση IP του router). Παρά το γεγονός ότι ο λογαριασμός DDNS δεν έχει ρυθμιστεί ακόμη, μπορείτε να εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία. Ελέγξτε τους αριθμούς θυρών που χρησιμοποιούνται από το DVR. Στην περίπτωση μιας σύγκρουσης με άλλη υπηρεσία που εκτελείται στο δίκτυο, θα πρέπει να πρέπει να αλλάξει.
 
Παράθυρο ρύθμισης των παραμέτρων του δικτύου στο μενού DWR
 
Ρυθμίσεις δικτύου στην εφαρμογή iVMS4000
 
DDNS Ρυθμίσεις
 
Βήμα 3. Διαμόρφωση λογαριασμού Hikvision DDNS
 
Για να χρησιμοποιήσετε Hikvision DDNS, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό πρώτα. Η διαδικασία είναι απλή, απλά πρόσβαση www.hikvisioneurope.net, επιλέξτε Εγγραφή νέου χρήστη σύνδεσμο και και συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία:
 
Η δημιουργία ενός νέου λογαριασμού χρήστη
 
Μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα στον λογαριασμό σας:
 
Σύνδεση με το λογαριασμό DDNS
 
Στην αριστερή πλευρά υπάρχει μενού χρήστη:
 
Η προσθήκη νέων DWR στη λίστα των συσκευών που υποστηρίζονται από την υπηρεσία DDNS
 
Μετά την επιλογή της Διαχείρισης Συσκευών πλαίσιο, θα πρέπει να εισάγετε το όνομα του DVR (στο Device Alias ​​τομέα, με πεζά γράμματα, αριθμούς και "-" μόνο σημάδι) και το σειριακό αριθμό της συσκευής Η τελευταία παράμετρος μπορείτε να αναγνωρίσετε τη χρήση SADP, IVMS, ή απευθείας στο μενού του DVR.
 
Διαβάζοντας το σειριακό αριθμό στην εφαρμογή iVMS4000
 
Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί OK ,πηγαίνετε στην Κατάσταση συσκευής ,
θα δείτε το DVR και, αν το DDNS λειτουργεί σωστά, η σύνδεση ειναι έτοιμη για απομακρυσμένη προβολή.