Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Κέντρα συναγερμού SIEMENS σειρά SPC

H DIGITALNET  έχοντας εξειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας διαθέτει  ετοιμοπαράδοτη. μια πλήρη σειρά  συστημάτων CCTV  HIKVISION και DAHUA  έχοντας την δυνατότητα να καλύψει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε μικρές μεσαιές αλλα και μεγάλες εγκαταστάσεις.Παράλληλα διαθέτει όλα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για ενα ολοκληρωμένο σύστημα CCTV όπως, τροφοδοτικά ,σκληρους δίσκους,NAS, καλώδια,μεταλλικά ερμάρια ,ικριώματα,περιφερειακά ,πυλώνες στερέωσης κλπ
Παράλληλα διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα συναγερμού επώνυμων κατασκευαστών  πάντα με την εγγύηση των Ελληνικών αντιπροσωπειών.
Για επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ,η  επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα η συστήματα πληροφορικής ισχύουν  τιμές χονδρικής.Εγγραφείτε στο B2B για αναλυτικό τιμοκατάλογο χονδρικής

 

 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SIEMENS SPC

Η τέλεια προστασία για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, παρέχοντας:

Αποτελεσματική ενσωμάτωση της ασφάλειας από εισβολή και του ελέγχου πρόσβασης 

Όλες οι σειρές του Πίνακα Ασφαλείας SIEMENS SPC (4000, 5000, 6000) συνδυάζουν την προστασία από εισβολή και την πρόσβαση σε ένα χώρο, στην ίδια μονάδα (ελεγκτή) για μια οικονομική και αποδοτική λύση ασφάλειας και διαχείρισης πρόσβασης. Η ισχυρή και προσανατολισμένη στο μέλλον αρχιτεκτονική του ελεγκτή (με ARM επεξεργαστή) προσφέρει υψηλές επιδόσεις στη συνδεσιμότητα, τα χαρακτηριστικά του συστήματος και των στοιχείων επέκτασής του (Χ-BUS).

Προστασία με αρθρωτό σχεδιασμό του συστήματος

Η αρθρωτή σχεδίαση του συστήματος επιτρέπει τη χρήση των μονάδων με επεκτάσεις σε όλη την οικογένεια του συστήματος, στοχεύοντας σε έναν εύκολο σχεδιασμό συστήματος ανεξαιρέτως εφαρμογής και μεγέθους. Το σύστημα μπορεί εύκολα να αναπτυχθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη και τις απαιτήσεις της εγκατάστασης. 

Ατομική διαχείριση σε μέχρι 512 χρήστες 

Μέχρι και 512 χρήστες μπορούν να καταχωρηθούν στο σύστημα με ατομικά δικαιώματα στον καθένα για πρόσβαση και προστασία σε περίπτωση εισβολής.

Αληθινή τμηματοποίηση του συστήματος» μέχρι 60 περιοχές 

Με τη δυνατότητα τμηματοποίησης (partitioning) του συστήματος σε μέχρι και 60 περιοχές δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών περιοχών ελέγχου και πολλαπλών εφαρμογών διαχειριστή. Στην περίπτωση πολύδιαχειριστικών εφαρμογών προσφέρεται η λειτουργία αναφορών σε κεντρικούς σταθμούς λήψης σημάτων και επιτρέπεται η αποστολή μηνυμάτων (SMS) για ιδιωτική αναφορά σε συγκεκριμένους χρήστες. 

Αξιόπιστη παρακολούθηση σε μέχρι 512 ζώνες 
Ευέλικτος έλεγχος σε μέχρι 512 προγραμματιζόμενες εξόδους 

Συνολικά μέχρι 512 ζώνες και 512  έξοδοι μπορούν να προγραμματιστούν ανάλογα με τις ανάγκες της εφαρμογής, επιλέγοντας συγκεκριμένες ιδιότητες για τη συγκεκριμένη λειτουργία. Αυτό επιτρέπει την ανεξάρτητη ανίχνευση, τον έλεγχο και την ένδειξη συμβάντος σε διάφορα σημεία σε όλο το κτίριο.

Αρχείο καταγραφής συμβάντων μέχρι 10.000 εισβολής / 10.000 εγγραφές πρόσβασης

Μέχρι 10.000 γεγονότα συμβάντων και 10.000 εγγραφές πρόσβασης σε όλους τους τομείς μπορούν να αποθηκευτούν στην περιοχή εγγραφών της μονάδας (log book).

Διαχείριση της πρόσβασης σε μέχρι 64 θύρες (64 αναγνώστες) 

Οι συνδεδεμένες συσκευές ανάγνωσης καρτών στο σύστημα επιτρέπουν μια εύκολη είσοδο ή έξοδο με κάρτα και / ή κωδικό ΡΙΝ σε 64 θύρες εισόδου ή 32 θύρες εισόδου / εξόδου, σε συνδυασμό με αυτόματη ενεργοποίησης και απενεργοποίησης των περιοχών ανάλογα με τα ατομικά δικαιώματα των χρηστών.

Πλήρη συνδεσιμότητα με τριπλή επικοινωνία (PSTN, GSM, IP) 

Η σύνδεση ενός συστήματος ασφαλείας με έναν κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων είναι από τα πιο σημαντικά μέρη σχεδίασης του συστήματος. Οι πίνακες της σειράς SPC υποστηρίζουν PSTN και GSM επικοινωνία με τους κλασσικούς δέκτες των κέντρων λήψης σημάτων αλλά και επικοινωνία μέσω IP (Ethernet με GPRS backup) σε σταθμούς λήψης σημάτων με χρήση του λογισμικού SPC COM, με προτεραιότητα σε διαύλους επικοινωνίας που βασίζεται σε μια προκαθορισμένη στρατηγική. Επιπρόσθετα, υποστηρίζεται η πλήρης συνδεσιμότητα του τεχνικού / χρήστη με ασφαλή έλεγχο ταυτότητας και διαχείριση δικαιωμάτων, μέσω ευρυζωνικού / τοπικού δικτύου (Ethernet), GSM ή PSTN. Η ικανότητα της αποστολής μηνυμάτων κειμένου SMS μέσω GSM από και προς το σύστημα ενισχύει τη γνωστοποίηση γεγονότων ή συναγερμών στο χρήστη, αλλά και  τον έλεγχό του με χειρισμό από απόσταση.

Άμεσος έλεγχος και ασφαλή λειτουργία μέσω Web Server 

Ο ενσωματωμένος Web server επιτρέπει στους χρήστες ή τους τεχνικούς να συνδεθούν απομακρυσμένα από οποιονδήποτε υπολογιστή, να ελέγξουν το σύστημα, την κατάσταση των ζωνών και τις εγγραφές, καθώς και να εκτελέσουν ορισμένες λειτουργίες του προγραμματισμού, όπως η ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση μιας περιοχής.

Φιλικό προς το χρήστη διεπαφές με υποστήριξη φωνητικών αναγγελιών

Τα πληκτρολόγια παρέχουν εύκολη διαχείριση των λειτουργιών του συστήματος. Τα πληκτρολόγια των 32 χαρακτήρων με σαφή απεικόνιση κειμένου σε μεγάλη οθόνη LCD παρέχουν μια μοντέρνα και λειτουργικά προηγμένη διεπαφή χρήστη για όλους τους τύπους των εφαρμογών.  Με την προαιρετική λειτουργία της φωνητικής βοήθειας γίνεται ιδανικό για εύκολη χρήση όλων των λειτουργιών, από απλές εφαρμογές με μόνο μία περιοχή ενδιαφέροντος έως πολύπλοκων συστημάτων με πολλές περιοχές ενδιαφέροντος. Προσφέρει μια ευέλικτη προγραμματιζόμενη διεπαφή χρήστη και δείχνει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κατάσταση του συστήματος σε  φωτεινές ενδείξεις LED (π.χ. ανοικτές ζώνες, την κατάσταση των περιοχών) και την ενεργοποίηση διαδικασιών (π.χ. όπλιση μιας περιοχής, άνοιγμα της πόρτα του γκαράζ). Τα μοντέλα με ενσωματωμένο αναγνώστη κάρτας ή tag μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενεργοποίηση πλήκτρων ή διαδικασιών. Επίσης, η χρήση του κλειδοδιακόπτη πάνω στο πληκτρολόγιο επιτρέπει στον χρήστη να ενεργοποιεί συγκεκριμένες λειτουργίες (π.χ. ρύθμιση περιοχής, προσωρινή παράκαμψη ζώνης, ενεργοποίηση εξόδου) και όλες οι πληροφορίες φαίνονται στα ενδεικτικά LED (π.χ. κατάσταση περιοχής, θέση-κλειδοδιακόπτη, ανοικτή ζώνη).

Διαμόρφωση για έξυπνες εφαρμογές

Οι πίνακες ασφαλείας SPC αποτελούν εύκολη και ευέλικτη λύση για εφαρμογή σε ευρεία ποικιλία εγκαταστάσεων.  Η διαμόρφωση για απομακρυσμένη επικοινωνία μέσα από οποιοδήποτε από τα κανάλια επικοινωνίας είτε με τη χρήση του Web Server είτε ενός υπολογιστή με λογισμικό προγραμματισμού SPC Pro, ελαχιστοποιεί τα έξοδα τεχνικής υποστήριξης. Ωστόσο αν η εφαρμογή του web browser ή του απομακρυσμένου υπολογιστή δεν είναι εφικτή, το λογισμικό SPC PRO μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απευθείας σύνδεση του πίνακα με τον υπολογιστή. Το φιλικό μενού προς τον εγκαταστάτη σε συνδυασμό  με τα πρότυπα του συστήματος καθιστούν τον προγραμματισμό του πίνακα πολύ γρήγορο. Επιπλέον, το κλειδί γρήγορου προγραμματισμού μπορεί πολύ εύκολα να συνδεθεί στον πίνακα SPC χρησιμοποιώντας προγραμματισμένες εκ των προτέρων ρυθμίσεις για την εγκατάσταση.

Εξοικονόμηση κόστους με αυτοματοποιημένη διαχείριση εξ αποστάσεως 

Ο προαιρετικός SPCS320 server για χρήση απομακρυσμένης συντήρησης διασφαλίζει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με μειωμένο κόστος. Χωρίς την παρέμβαση του τεχνικού, ο πίνακας ασφαλείας SPC στέλνει περιοδικά αυτοματοποιημένους τεχνικούς ελέγχους του συστήματος σε έναν server. Τα δεδομένα μπορούν να αυτο-αναλύονται και να εκτυπώνονται, καθιστώντας τον ιδανική λύση υποστήριξης για τις υπάρχουσες ή νέες συμβάσεις υπηρεσιών με τους πελάτες. Ο προαιρετικός SPCS410 SPC Safe Server μειώνει το κόστος για τη διαχείριση μιας μεγάλης εγκατεστημένης βάσης δεδομένων του πίνακα. Ο κεντρικός SPCS410 SPC Safe Server περιέχει πάντα ενημερωμένα αρχεία ρυθμίσεων και παρέχει άμεση πρόσβαση για τους τεχνικούς και τους πίνακες σε κοινή βάση δεδομένων. Τα αρχεία διαμόρφωσης μπορούν εύκολα να εισαχθούν ή να εξαχθούν στον υπολογιστή του τεχνικού και με τη βοήθεια του SPC4320 οποιεσδήποτε αλλαγές στις ρυθμίσεις (π.χ. αλλαγή PIN) μεταδίδονται αυτόματα μέσω IP (Ethernet) στον server.

Αξιόπιστη υψηλής ταχύτητας επέκταση στοιχείων (Χ-BUS) 

Η υψηλής ταχύτητας επέκταση στοιχείων (Χ-BUS με 307 KB / s) είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση για όλες τις εγκαταστάσεις φτάνοντας απόσταση έως και 400 μ. μεταξύ κάθε συσκευής. επέκτασης.

Εξατομικευμένες διαδικασίες με προηγμένες λειτουργίες 
Με τις προηγμένες λειτουργίες που διαθέτουν όλες οι σειρές SPC, κάθε εφαρμογή μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε πελάτη. Μέχρι 64 διαφορετικές επιλογές ημερολογίων με λειτουργία πολλαπλών ενεργοποιήσεων / απενεργοποιήσεων μπορούν να καταχωρηθούν στο σύστημα, επιτρέποντας τον έλεγχο του χρόνου των χρηστών, των περιοχών καθώς και των εισόδων / εξόδων. Ο προγραμματισμός των λειτουργιών σε συγκεκριμένες καταστάσεις συναγερμού ή άλλης ενέργειας, επιτρέπει την ενεργοποίηση των εξόδων του συστήματος με βάση τις προκαθορισμένες προϋποθέσεις ενεργοποίησης (συνδυασμός της αλλαγής κατάστασης των ζωνών μιας περιοχής, εισαγωγή PIN από χρήστη, Πλήκτρα καθορισμένων ενεργειών από το πληκτρολόγιο, ημερολόγια κ.ά.).

Άψογη ενσωμάτωση ασύρματων στοιχείων 

Μέχρι 120 ανιχνευτές ασύρματων στοιχείων και 1 τηλεχειριστήριο για κάθε χρήστη μπορεί να καταχωρηθεί με τους SiWay δέκτες ασυρμάτων σε όλο το σύστημα. Οι ασύρματες ζώνες μπορούν να συνδυαστούν και να ταιριάξουν με τις ενσύρματες ζώνες για μια περισσότερο οικονομική και αποδοτική εγκατάσταση με ελάχιστη καλωδίωση.

Πιστοποίηση κατά EN50131 (Βαθμός 2 και 3)

Και οι τρεις σειρές SIEMENS SPC είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN50131, επιτρέποντας στις εγκαταστάσεις να συμμορφωθούν πλήρως με βαθμό 2 και 3.